ΕΛΛΑΔΑ

Η Άμεση Δράση έσωσε αγόρι με αλλεργικό σοκ

η-άμεση-δράση-έσωσε-αγόρι-με-αλλεργικό-364860

Σωτήρια αποδείχθηκε η επέμβαση των στελεχών της Άμεσης Δράσης για ένα αγοράκι που έπαθε αλλεργικό σοκ και μεταφέρθηκε σε χρόνο ρεκόρ στο νοσοκομείο Παίδων το βράδυ της Τρίτης.

Το παιδάκι που είχε χάσει κάθε επαφή με το περιβάλλον διακομίστηκε στο νοσοκομείο με περιπολικό, ενώ μοτοσυκλετιστές της ΔΙΑΣ άνοιγαν δρόμο μέσα από τα αυτοκίνητα με κίνδυνο της ζωής του.

Ο πατέρας του αγοριού, μιλάει στο newsit.gr, για το περιστατικό και ευχαριστεί τους ανθρώπους της ΕΛΑΣ για την αυτοθυσία τους. «Με ειδοποίησε η γυναίκα μου ότι το παιδί έχει γίνει μπλε, ότι έχει πάθει αλλεργικό σοκ. Ειδοποίησα τον παιδίατρο και μου είπε ότι το παιδί πρέπει να μεταφερθεί άμεσα σε νοσοκομείο. Ήταν ώρα αιχμής και είχε τρομερή κίνηση, έτσι πήρα την αστυνομία τηλέφωνο και ήταν άμεση η ανταπόκρισή τους. Έφτασαν στο σπίτι μέσα σε δύο λεπτά και από το σπίτι στο νοσοκομείο η διαρδομή κράτησε 4,5 με 5 λεπτά. Χάρη στα παιδιά σώθηκε ο γιος μου. Μετά με πήραν τηλέφωνο από το αρχηγείο της αστυνομίας για να ρωτήσουν για την κατάσταση υγείας του παιδιού και σήμερα με πήρε τηλέφωνο η εκπρόσωπος της αστυνομίας την οποία θέλω και να ευχαριστήσω, για να με ρωτήσει πώς είναι το παιδί» σημειώνει.

Ο πατέρας του αγοριού συγκινημένος λέει ότι χρωστάει στους άνδρες της Αμεσης Δράσης τη ζωή του παιδιού του. «Τα παιδιά της ΔΙΑΣ και το περιπολικό, γιατί πραγματικά με κίνδυνο της ζωής του οι μηχανές έκαναν απίστευτους ελιγμούς για να μπορέσουν να ανοίξουν τον δρόμο και να φτάσουμε στο νοσοκομείο. Σε αυτούς τους ανθρώπους χρωστάω τη ζωή του παιδιο μου. Ο γιος μου μπήκε σε οξυγόνο, είχε χάσει κάθε επαφή με το περιβάλλον, αλλά πήγαν όλα καλά. Μου είπε ο παιδίατρος ότι αν πάρω ασθενοφόρο θα κάνει τουλάχιστον μισή ώρα να έρθει, οπότε μου είπε ότι πρέπει να έρθει ασθενοφόρο άμεσα, με συνοδεία αστυνομίας ή να καλέσω κατευθείαν περιπολικό ώστε να φτάσει έγκαιρα στο νοσοκομείο».

newsit.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου