ΕΛΛΑΔΑ

Μεταγωγή-Γολγοθάς για τραβεστί-δολοφόνο των Εξαρχείων

μεταγωγή-γολγοθάς-για-τραβεστί-δολοφ-365173

Τον πηγαινοέφερναν επί μια εβδομάδα από φυλακή σε φυλακή και μετά από ένα πέρασμα από τα ανδρικά και τα γυναικεία κρατητήρια Κορυδαλλου, κατέληξε σήμερα το πρωι, στις φυλακές της Κέρκυρας.

Η «Αμάντα» ή «Στεφανία», όπως ήταν γνωστή στις πιάτσες των τραβεστί, που τον Νοεμβρίο του 2014 γρονθοκόπησε μέχρι θανάτου μια νεαρή ιερόδουλη στα Εξάρχεια γιατί της χαλούσε τη «δουλειά», συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη μετά από επτά χρόνια εξαφάνισης.

Καταζητούμενος και κυνηγημένος ο Στέφανος, όπως ειναι το πραγματικό του όνομα, οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη και διετάχθη να οδηγηθεί στις φυλακές. Όμως σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η μεταγωγή του απο το Τμήμα Εξαρχείων στις φυλακές δεν ήταν εύκολη υπόθεση.

Αρχικά μετεφέρθηκε στο κατάστημα του Κορυδαλλού, όμως τελικά τον επέστρεψαν στο Τμήμα Εξαρχείων. Το ίδιο συνέβη και κατά τη μεταγωγή του στο κατάστημα Κ2, στις γυναικείες φυλακές καθώς όπως και στην πρώτη περιπτωση, κρίθηκε ότι θα υπήρχαν προβλήματα με τους κρατούμενους, τόσο στις γυναικείες όσο και τις ανδρικές φυλακές. Τελικά μετά από μια εβδομάδα «περιπλάνησης»,αποφασίστηκε ο Στέφανος να μεταχθεί στο καταστημα της Κέρκυρας. Κάτι που έγινε σήμερα το πρωί.

Ξύλο μέχρι θανάτου

Η«Αμάντα» ή «Στεφανία», όπως ήταν γνωστή στα «ροζ» στέκια του κέντρου, για επτά χρόνια, ζουσε κυνηγημένος.

Αλλάζοντας, ονόματα και ταυτότητες, ο τραβεστί – δολοφόνος, έπαιζε το κυνήγι της γάτας και του ποντικιού με τις αρχες για να ξεγλιστρήσει απο τις βαριές κατηγορίες για το έγκλημα που φέρεται να διέπραξε το κρύο βράδυ της 14ης Νοεμβρίου του 2014. Ήταν λίγο μετά στις 9 στην οδό Σπύρου Τρικούπη όταν η «Αμάντα» ή «Στεφανία» τσακώθηκε άγρια με μια 37χρονη τοξικομανή και ιερόδουλη.

Τα αίματα άναψαν και το τραβεστί όρμησε πάνω της και άρχισε να την κλωτσά και να την γρονθοκοπεί με απίστευτο μένος. Μέχρι που η γυναίκα αφήνει την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο. Ο δράστης εξαφανίζεται.

Όλα αυτά τα χρόνια το τραβεστί κατάφερνε να ξεγλιστρά, με το έγκλημα της 37χρονης γυναίκας ναι μεν να έχει εξιχνιαστεί, όμως ο δράστης ηταν εξαφανισμένος. Κανείς δεν ξέρει πού κρυβόταν, πώς τα έβγαζε πέρα οικονομικά, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι την προηγούμενη ημέρα της δολοφονίας είχε δεκάδες προσαγωγές για διάφορα αδικήματα και μετά το φόνο της 37χρονης εξαφανίστηκε.

Σαν να άνοιξε η Γη να τον κατάπιε. Την περασμένη Τετάρτη, συνελήφθη στην πλατεία Εξαρχείων από άνδρες της ΟΠΚΕ, έχοντας αυτή τη φορά πάνω του την πραγματική του ταυτότητα και εμφανιζόμενος ως άνδρας.

protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου