ΕΛΛΑΔΑ

Τσιγγάνοι διαρρήκτες το… γλεντούσαν σε σπίτια

τσιγγάνοι-διαρρήκτες-το-γλεντούσαν-359460

Δεν αρκούνταν σε όσα άρπαζαν από τα σπίτια που παραβίαζαν σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Μεσσήνης και Τριφυλίας οι τρεις τσιγγάνοι διαρρήκτες, αλλά δεν δίσταζαν και να το γλεντούν τρώγοντας φαγητά που… μαγείρευαν οι ίδιοι και πίνοντας τα οινοπνευματώδη ποτά που έβρισκαν! Σε μια περίπτωση, όμως, έβαλαν φωτιά στο σπίτι που «άδειασαν»!

Οι δύο 30χρονοι και ο 40χρονος συνεργός τους από τις περιοχές Πλατύ, Ασπροπουλιά και Αρφαρά Μεσσηνίας είχαν διαρρήξει τον Απρίλιο του 2016 τέσσερα σπίτια στη Λογγά, την Αμαθούντα Κυπαρισσίας και το Καλό Νερό και ένα ακόμη στα Φιλιατρά, όπου άφησαν αναμμένο το «μάτι» της κουζίνας με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πυρκαγιά που προκάλεσε μεγάλες φθορές! Από τα σπίτια που «χτύπησαν», οι κακοποιοί είχαν αρπάξει μετρητά, χρυσαφικά και κοσμήματα συνολικής αξίας άνω των 8.000 ευρώ.

Οι τέσσερις διαρρήξεις εξιχνιάστηκαν από την έρευνα των ανδρών της Ασφαλείας Καλαμάτας και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα για να εξακριβώσουν αν τυχόν εμπλέκονται και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου