ΕΛΛΑΔΑ

Διέρρηξε εννέα ζαχαροπλαστεία της ίδιας αλυσίδας

διέρρηξε-εννέα-ζαχαροπλαστεία-της-ίδ-397643

Στο μάτι φαίνεται πως είχε βάλει τα ζαχαροπλαστεία της ίδιας αλυσίδας ένας σεσημασμένος διαρρήκτης και εισέβαλε σε εννέα (!) από τα καταστήματα μέσα σε δυο μήνες! Ο 47χρονος δράστης είναι ήδη προφυλακισμένος, καθώς είχε συλληφθεί για παρόμοιες διαρρήξεις σε… ιχθυοπωλείο και σε άλλα καταστήματα!

Κατά την διερεύνηση της υπόθεσης, από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, διαπιστώθηκε ότι ο κρατούμενος είχε χρησιμοποιήσει την ίδια μέθοδο για τρυπώσει στα εννέα ζαχαροπλαστεία του 48χρονου επιχειρηματία, σπάζοντας με πέτρα τις βιτρίνες. Οι διαρρήξεις έγιναν από την παραμονή της περασμένης Πρωτοχρονιάς ως την 1η Μαρτίου και από το εσωτερικό των καταστημάτων ο δράστης είχε αρπάξει συνολικά 4.470 ευρώ.

Ο 47χρονος κρατείται σε κατάστημα κράτησης με απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή Πρωτοδικών Χαλκίδας, μετά τη σύλληψή του στις 11 Μαρτίου, όταν διέρρηξε ένα ιχθυοπωλείο και άρπαξε χρήματα από την ταμειακή μηχανή. Στην προανάκριση, οι άνδρες της Ασφαλείας είχαν εξακριβώσει ότι είχε διαπράξει ακόμη τότε δύο διαρρήξεις και δύο απόπειρες σε ένα ζαχαροπλαστείο, ένα κρεοπωλείο, ένα παντοπωλείο και ένα ουζερί σε περιοχές της Χαλκίδας, πάντα σπάζοντας τις τζαμαρίες με βαρύ αντικείμενο! Μετά την διαλεύκανση των εννέα διαρρήξεων, σχηματίστηκε νέα δικογραφία σε βάρος του για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου