ΕΛΛΑΔΑ

Κραυγή αγωνίας από τον 39χρονο υπέρβαρo που είναι καθηλωμένος στο κρεβάτι

κραυγή-αγωνίας-από-τον-39χρονο-υπέρβαρo-32222

Την παρέμβαση της πολιτείας ζητεί ο 39χρoνος υπέρβαρος Σερήφ Σιαχίν Μουσταφά από την Κομοτηνή, που ζυγίζει περισσότερο από 330 κιλά και ζει καθηλωμένος σε ένα κρεβάτι.

Ο 39χρονος νοσηλεύτηκε για δύο περίπου μήνες στην Τουρκία, σε Νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης, μετά από την επικοινωνιακή φιέστα που στήθηκε από πλευράς της γειτονικής χώρας κατά την τελευταία επίσκεψη του Αντιπροέδρου της Τουρκίας στη Θράκη. Τότε, ο ίδιος είχε επισκεφτεί τον 39χρονο Σερήφ, υποσχόμενος να τον βοηθήσει, πράγμα και που έγινε λίγες ημέρες αργότερα όταν ιατρικό κλιμάκιο από την Τουρκία μετέφερε τον υπέρβαρο άντρα στην Κωνσταντινούπολη για θεραπεία.

Ωστόσο, όπως εξηγεί ο ίδιος ο Σερήφ στην κάμερα του ThrakiToday.com δεν ήθελε να παραμείνει στην Τουρκία και παρά το γεγονός πως η κατάσταση της υγείας του είχε βελτιωθεί αρκετά ενώ μπορούσε ακόμη και να σηκωθεί επέλεξε να επιστρέψει στην Ελλάδα καθώς όπως εξηγεί «εγώ εδώ υπηρέτησα φαντάρος, εδώ είναι η οικογένεια μου και η ζωή μου και εδώ θέλω να μείνω».

Η κατάσταση της υγείας του Σερήφ βρίσκεται σε οριακό σημείο, καθώς ο ίδιος αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, ενώ παράλληλα ζητά να του χορηγηθεί από πλευράς της πολιτείας η απαραίτητη ιατροφαρμακευτική κάλυψη. Ο Σερήφ είναι πατέρας πολύτεκνης οικογένειας που αντιμετωπίζει βιοποριστικά προβλήματα.

Zougla.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου