ΕΛΛΑΔΑ

Κόρινθος: 27χρονος κατηγορείται για 19 κλοπές και απόπειρες κλοπών

κόρινθος-27χρονος-κατηγορείται-για-19-κλ-321543

Συνολικά 19 κλοπές και απόπειρες κλοπών σε καταστήματα, δωμάτια ξενοδοχείου και γραφεία στην Κόρινθο εξιχνίασε η ασφάλεια με τη σύλληψη ενός 27χρονου σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και εκβίαση.

Ειδικότερα, στην Κόρινθο ο 27χρονος αφαίρεσε από λογιστικό γραφείο ένα κινητό τηλέφωνο και μία τσάντα που περιείχε χρήματα και προσωπικά αντικείμενα, όμως έγινε αντιληπτός και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Στην κατοχή του βρέθηκαν όλα τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία παρελήφθησαν από την ιδιοκτήτριά τους.

Ακολούθως, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, εξακριβώθηκε ότι ο 27χρονος, από την 17 Ιουλίου έως και την 13 Σεπτεμβρίου στην Κόρινθο, είχε ακόμη διαπράξει δέκα κλοπές και μία απόπειρα, σε καταστήματα και γραφείο καθώς και τρεις κλοπές και τέσσερις απόπειρες, σε δωμάτια ξενοδοχείου, ενώ στη συνέχεια, απαίτησε εκβιαστικά χρήματα από τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου προκειμένου να επιστρέψει τα αφαιρεθέντα αντικείμενα.

Ο συλληφθείς από την παραπάνω εγκληματική του δράση, είχε αφαιρέσει συνολικά, χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και αντικείμενα, η αξία των οποίων ξεπερνά τις 3.500 ευρώ.

Ο 27χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

ΑΜΠΕ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου