ΕΛΛΑΔΑ

Χαλάνδρι: Η 49χρονη λέει ακατάληπτες φράσεις – Σε κρίσιμη κατάσταση ο γιατρός

χαλάνδρι-η-49χρονη-λέει-ακατάληπτες-φρά-315961

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 68χρονος οφθαλμίατρος τον οποίο πυροβόλησε μια 49χρονη γυναίκα την Πέμπτη στο Χαλάνδρι.

Ο άνδρας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, η οποία διήρκησε 8 ώρες, και κατα την οποία αφαιρέθηκαν τέσσερις σφαίρες. Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς τα δύο επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για την εξέλιξη της υγείας του. Ο άνδρας φέρει τραύματα στην κοιλιακή και στη θωρακική χώρα.

Όλα έγιναν το μεσημέρι της Πέμπτης (12/11) έξω από το σπίτι και το ιατρείο του 68χρονου οφθαλμίατρου στην συμβολή των οδών Ζαν Μωρεάς και Φιλικής Εταιρείας, στο Χαλάνδρι.

Η 49χρονη είχε στήσει καρτέρι στον άνδρα με τον οποίο είχε αποκτήσει μία κόρη, σήμερα 12 χρόνων.

Μόλις ο γιατρός παρέλαβε την ανήλικη κόρη τους από το σχολείο και την πήγε στο σπίτι, η γυναίκα εμφανίστηκε και επιτέθηκε στον πρώην σύντροφό της, τον οποίο πυροβόλησε με ένα περίστροφο, τουλάχιστον δύο φορές μπροστά στα μάτια του κοριτσιού.

Το θύμα μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο και η γυναίκα ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη από τους πρώτους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο.

Η 49χρονη είχε χάσει την επιμέλεια του παιδού από τον οφθαλμίατρο, ο οποίος το μεγάλωνε μαζί με την Αγγλίδα σύζυγό του, ενώ ήταν συνεχείς οι εντάσεις μεταξύ τους, αλλά και οι δικαστικές διαμάχες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η 49χρονη λέει συνεχώς ακατάληπτες φράσεις στους αστυνομικούς και ισχυρίζεται διάφορα για τη σχέση της με τον γιατρό και τη συμπεριφορά προς το παιδί τους.

Παράλληλα, η ΕΛΑΣ διενεργεί έρευνες σχετικά με το πώς η αλλοδαπή βρήκε το περίστροφο με το οποίο πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο.

NEWS247.GR

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου