ΕΛΛΑΔΑ

Ληστές χαράκωσαν ταξιτζή και του άρπαξαν το ταξί

ληστές-χαράκωσαν-ταξιτζή-και-του-άρπα-277839

Ληστές εμφανίστηκαν ως πελάτες σε οδηγό ταξί και αφού τον οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία, τον χαράκωσαν στο αυτί και το μάγουλο και τον εγκατέλειψαν αβοήθητο αρπάζοντας το ταξί του.

Η απίστευτη περιπέτεια του 52χρονου οδηγού σημειώθηκε στις 19:50 της Παρασκευής όταν επιβιβάζει από το συντριβάνι της στρογγυλής πλατείας των Άνω Λιοσίων έναν πελάτη ο οποίος του ζήτησε να τον μεταφέρει στην κεντρική πλατεία των Αγίων Αναργύρων. Όμως στη διαδρομή, ο πελάτης άλλαξε γνώμη και του είπε να πάνε στην περιοχή Γκορίτσα Ασπροπύργου.

Φθάνοντας, σταματούν σε συγκεκριμένο σημείο για να επιβιβάσουν άλλο ένα άτομο το οποίο πέρασε στο πίσω κάθισμα και ζήτησαν από τον οδηγό να συνεχίσουν τη διαδρομή. Αφού τον κατευθύνουν σε ερημική τοποθεσία της Γκορίτσας, ζητούν να σταματήσει το όχημα και τότε ο «πελάτης» που καθόταν πίσω κολλάει ενα μαχαίρι στον λαιμό του 52χρονου και του ζητάει να του δώσει ό,τι είχε πάνω του.

Ο οδηγός αντέδρασε και πετάχτηκε έξω, με αποτέλεσμα ο μαχαιροβγάλτης ληστής να τον κόψει με το μαχαίρι στο αυτί και το μάγουλο. Στη συνέχεια, έβαλαν μπροστά και έγιναν καπνός εγκαταλείποντας τον οδηγό στις ερημιές του Ασπροπύργου. Το θυμα κατάφερε να ειδοποιήσει την Αστυνομία και λίγη ώρα αργότερα στις 20:20 αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ εντόπισαν τον έναν εκ των δυο δραστών να περπατάει στην περιοχή με λασπωμένα παπούτσια και να τον συνέλαβαν.

Πρόκειται για εναν 27χρονο ο οποίος, όπως αναγνώρισε ο οδηγός, είναι το άτομο που κρατούσε το μαχαίρι. Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, σάρωσαν την περιοχή και στις 21:15 κατάφεραν να εντοπίσουν στη θέση Λάκκα- Γκολέμι το όχημα μέσα στις λάσπες και να το αποδώσουν στον οδηγό. Το ταξί είχε υποστεί φθορές ενώ οι έρευνες της Αστυνομιας για τον εντοπισμό και του δεύτερου ληστή συνεχίζονται.

protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου