ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: «Δεν υπάρχει γονιδιακό πρόβλημα» στην οικογένεια που έχασε και τα τρία παιδιά της

πάτρα-δεν-υπάρχει-γονιδιακό-πρόβλημ-168943

Δεν φαίνεται να υπάρχει γονιδιακό θέμα, που να συνδέει τους θανάτους των τριών κοριτσιών, που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε τρία χρόνια, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια τους, στην Πάτρα.

Σε επικοινωνία που είχε η εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου με το στενό περιβάλλον της οικογένειας, επισημάνθηκε ότι η αιτία θανάτου της 9χρονης, η οποία πέθανε πριν από λίγες ημέρες, εξακολουθεί να ερευνάται, ενώ δεν φαίνεται να υπάρχει γονιδιακό θέμα, που να συνδέει τους θανάτους των τριών κοριτσιών.

«Συνεχίζουμε τις έρευνες να καταλάβουμε τι έχει συμβεί με τα παιδιά. Οι γιατροί το ερευνούν», δήλωσε συγγενής των τριών παιδιών.

Η οικογένεια βρίσκεται σε αναμονή των ιστολογικών εξετάσεων της Τζωρτζίνας, καθώς η ιατροδικαστική έρευνα δεν κατάφερε να προσδιορίσει τα αιτία θανάτου.

«Δεν υπάρχει γονιδιακό πρόβλημα», δήλωσε ο παππούς των κοριτσιών, ο οποίος ξεκαθάρισε πως οφείλεται σε κληρονομική ασθένεια.

Η οικογένεια αποχαιρέτησε χθες, το μεγαλύτερο κοριτσάκι, την 9χρονη Τζωρτζίνα σε κλίμα ανείπωτης θλίψης. Απερίγραπτος πόνος για την μάνα και τον πατέρα που είδαν αρχικά το μεσαίο τους παιδί, την 3,5 ετών Μαλένα να φεύγει το 2019 από ηπατική ανεπάρκεια σε ηλικία μόλις 3,5 ετών. Το 2020, η μοίρα χτύπησε για δεύτερη οικογένεια, με την μόλις 6 μηνών Ιρίδα να χάνει τη ζωή της από μια σπάνια νόσο φλεβοκόμβου.

Τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων, αναμένεται να ρίξουν φως στο τι προκάλεσε την ανακοπή της 9,5χρονης.

newsit.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου