ΕΛΛΑΔΑ

Μενίδι: Στη μέση πυροβολισμών μαθητές σχολείου – Η έκκληση της διευθύντριας για την ασφάλειά τους

μενίδι-στη-μέση-πυροβολισμών-μαθητές-148154

Κινηματογραφική καταδίωξη με πυροβολισμούς, σημειώθηκε τη Δευτέρα στο Ζεφύρι, όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έκαναν σήμα σε όχημα να σταματήσει για έλεγχο.

Ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και επιχείρησε να διαφύγει, ενώ κατά την διάρκεια της καταδίωξης έπεσαν πυροβολισμοί και ένας αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι.

Το όχημα, τελικά, ακινητοποιήθηκε μετά από πρόσκρουση σε τοίχο, με τον οδηγό να τρέπεται σε φυγή και να αναζητείται.

Το περιστατικό συνέβη κοντά στο 1ο ημερήσιο Γυμνάσιο Ζεφυρίου με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην διεύθυνση και τους καθηγητές, που φοβήθηκαν για την ασφάλεια των μαθητών.

Ελάτε να πάρετε τα παιδιά σας… από το σχολείο

Άμεσα εστάλη μήνυμα προς όλους τους γονείς των μαθητών να σπεύσουν στο σχολείο για να παραλάβουν τα παιδιά τους, προκειμένου να εξασφαλιστεί η σωματική ακεραιότητα τους, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο περιεχόμενο του μηνύματος.

Αυτό είναι το μήνυμα που εστάλη στους γονείς

«Σας ενημερώνουμε κι αφού έχει ενημερωθεί ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής ότι λόγω της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί σε κοντινή απόσταση από το σχολείο μας, παρακαλείστε να παραλάβετε τους μαθητές στις 13.25. Η διαδικασία αυτή θα γίνει για λόγους ασφάλειας, εξασφαλίζοντας την σωματική ακεραιότητα των μαθητών μας», αναφερόταν στο σχετικό μήνυμα.

in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου