ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Η Πισπιρίγκου προσπαθούσε να παραπλανήσει και τους γιατρούς

πάτρα-η-πισπιρίγκου-προσπαθούσε-να-πα-12404

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση – σοκ της Πάτρας έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Όπως αποκαλύπτει στο MEGA ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, η Ρούλα Πισπιρίγκου προσπαθούσε να πείσει τους γιατρούς ότι η Τζωρτζίνα έπασχε από αρρυθμίες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η 33χρονη μητέρα είχε στείλει 180 «σήματα» στους γιατρούς, προκειμένου να τους δείξει ότι η 9χρονη κόρη της είχε καρδιολογικά προβλήματα, ούτως ώστε να τους πείσει ότι το πρόβλημα υγείας της Τζωρτζίνας είναι παθολογικό.

Όπως αναφέρει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, σήμερα κατέθεσε ένας από τους σημαντικότερους γιατρούς του Ωνασείου νοσοκομείου, ο οποίος κλήθηκε για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Για αυτά τα σήματα του απινιδωτή.

Η… περίεργη σύμπτωση

Το πιο σημαντικό όμως είναι πως τη μοιραία μέρα του θανάτου της Τζωρτζίνας στις 2 το μεσημέρι είχε πάλι προσπαθήσει να μεταδώσει δεδομένα. Πρόκειται για την ώρα που συμπίπτει με την ώρα χορήγησης της κεταμίνης.

Μετά από 20 λεπτά, το άτυχο κορίτσι παθαίνει ανακοπή και στη συνέχεια η μητέρα ειδοποιεί τους γιατρούς με τον γνωστό ράθυμο τρόπο που έχουν περιγράψει οι γιατροί.

Πηγή: in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου