ΕΛΛΑΔΑ

Θανατηφόρο τροχαίο στη Βέροια: Νεκρή 25χρονη κοπέλα – Δύο τραυματίες, ο ένας σε σοβαρή κατάσταση

θανατηφόρο-τροχαίο-στη-βέροια-νεκρή-25χ-1056023

Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας στη Βέροια, όταν δύο ΙΧ συγκρούστηκαν μετωπικά, με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό μιας κοπέλας και τον τραυματισμό δύο νεαρών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, το τροχαίο σημειώθηκε μεταξύ 03:00 – 03:30 τα ξημερώματα, στο 8ο χλμ. του επαρχιακού δρόμου Λαζοχωρίου – Αγίας Μαρίνας, όταν δύο ΙΧ που κινούνταν σε αντίθετη κατεύθυνση, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, συγκρούστηκαν μετωπικά.

Θανατηφόρο τροχαίο στη Βέροια: Νεκρή 25χρονη κοπέλα - Δύο τραυματίες, ο ένας σε σοβαρή κατάσταση [Εικόνες]

Συνέπεια της σύγκρουσης ήταν να χάσει τη ζωή της η 25χρονη κοπέλα συνοδηγός που ήταν από την Αθήνα και να τραυματιστούν οι δύο οδηγοί των αυτοκινήτων, ηλικίας 24 και 30 ετών, που είναι από τη Βέροια.

Αμέσως στο συμβάν έσπευσε η Τροχαία Βέροιας και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με 2 οχήματα και 4 Πυροσβέστες, οι οποίοι απεγκλώβισαν την κοπέλα, δυστυχώς χωρίς τις αισθήσεις της. Οι δύο οδηγοί των οχημάτων μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Βέροιας, ο ένας πολυτραυματίας και σε βαριά κατάσταση, ενώ ο δεύτερος με πιο ελαφριά τραύματα.

Τα ακριβή αίτια της σύγκρουσης ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Σήμερα (18 Μαρτίου 2024) και ώρα 03.10΄περίπου στο 8ο χιλιόμετρο της δημοτικής οδού Λαζοχωρίου – Αγίας Μαρίνας στην Ημαθία, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 30χρονος ημεδαπός, συγκρούσθηκε μετωπικά με Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 24χρονος ημεδαπός και επέβαινε 25χρονη ημεδαπή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 25χρονης ημεδαπής και τον τραυματισμό των δύο ημεδαπών οδηγών.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας.

thetoc.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου