ΕΛΛΑΔΑ

«Πρέπει να προστατευτούν τα δύο παιδιά μου» – Κραυγή αγωνίας από τον πρώτο σύζυγο της 37χρονης παιδοκτόνου

πρέπει-να-προστατευτούν-τα-δύο-παιδι-1033528

«Στη διάρκεια του γάμου μας δεν υπήρχαν περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας» δήλωσε ο πρώτος σύζυγος με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο κορίτσια

«Πρέπει τώρα να προστατευθούν τα δυο μου παιδιά». Τη θλίψη και την ανησυχία του εκφράζει ο πρώτος σύζυγος της 37χρονης η οποία έπνιξε μέχρι θανάτου το έξι μηνώνν βρέφος της.

Το έγκλημα έγινε μπροστά στα μάτια των δύο μεγαλύτερων παιδιών της, έξι και επτά ετών, από τον πρώτο της γάμο.

Με δάκρυα στα μάτια και ουρλιάζοντας, τα δύο μικρά κοριτσάκια έφυγαν τρέχοντας από το ισόγειο διαμέρισμα και πήγαν απέναντι στο σπίτι της θείας τους όπου κάλεσαν βοήθεια.

Μιλώντας στο Mega ο πρώτος σύζυγος της βρεφοκτόνου δήλωσε τα εξής: «Ουδέποτε διανοήθηκα ότι θα μπορούσε να βλάψει τα παιδιά της. Στη διάρκεια του γάμου μας δεν υπήρχαν περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας. Οι σχέσεις μας στην ανατροφή των παιδιών μας ήταν άριστες και το διαζύγιό μας ήταν συναινετικό. Είχα διαρκή επικοινωνία με τα παιδιά μου».

«Το μόνο που με απασχολεί τώρα, είναι η ανάληψη της επιμέλειας των παιδιών μου, γιατί πρέπει να απομακρυνθούν από τον τόπο των τραγικών γεγονότων. Ήδη χάθηκε μια αθώα ψυχούλα. Πρέπει τώρα να προστατευθούν τα δυο μου παιδιά» πρόσθεσε.

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου