ΔΙΕΘΝΗ

Μητέρα ομήρου ζητά να επικοινωνήσει με τον αρχηγό του Ισλαμικού Κράτους

μητέρα-ομήρου-ζητά-να-επικοινωνήσει-μ-66832

Να επικοινωνήσει με τον αρχηγό του Ισλαμικού Κράτους ζητά η μητέρα του Πίτερ Κάσινκ, ο οποίος παρουσιάζεται ως το επόμενο θύμα του δήμιου του χαλιφάτου.

Σε μήνυμά της στο Twitter η μητέρα του νεαρού εξηγεί στον επικεφαλής του Ισλαμικού Κράτους ότι η ίδια και ο σύζυγός της είναι μόνοι χωρίς καμία βοήθεια από την κυβέρνηση. «Πώς μπορώ να έρθω σε επαφή μαζί σας;» καταλήγει.

Ο νεαρός, πρώην στρατιώτης που είχε ιδρύσει οργάνωση παράδοσης ανθρωπιστικής βοήθειας, ασπάστηκε το Ισλάμ ενώ βρισκόταν υπό ομηρία στη Συρία.

Σε επιστολή που είχε στείλει στους γονείς του, ο 26χρονος δεν έκρυβε το φόβο του να πεθάνει, αλλά έμοιαζε να προσπαθεί να τους προετοιμάσει για το χειρότερο.

«Προφανώς φοβάμαι πάρα πολύ να πεθάνω, αλλά το πιο δύσκολο είναι να μην γνωρίζω, να αναρωτιέμαι, να ελπίζω και να αναρωτιέμαι εάν πρέπει καν να ελπίζω» γράφει.

«Λυπάμαι πάρα πολύ για όλο αυτό που συνέβη και για αυτό που περνάτε. Εάν πεθάνω, πιστεύω τουλάχιστον ότι εσείς και εγώ μπορούμε να βρούμε παρηγοριά στο ότι έφυγα ως αποτέλεσμα της προσπάθειάς μου να απαλύνω κακουχίες και να βοηθήσω όσους χρειάζονται βοήθεια» τόνιζε.

tanea.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου