ΔΙΕΘΝΗ

Καταδικάστηκε σε θάνατο φονιάς μικρού κοριτσιού

καταδικάστηκε-σε-θάνατο-φονιάς-μικρο-560339

Δεν γλίτωσε τη θανατική ποινή ο 39χρονος Κινέζος Χαν Λέι, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία ενός μικρού κοριτσιού, αφού το Ανώτατο Λαικό Δικαστήριο της Κίνας απέρριψε την έφεσή του για την υπόθεση.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο Χαν Λέι είχε καταδικαστεί από δικαστήριο του Πεκίνου για το φόνο ενός κοριτσιού, ηλικίας περίπου τριών ετών (34 μηνών), που προήλθε ύστερα από σοβαρό τραυματισμό, όταν ο 39χρονος δράστης το πήρε στα χέρια του και το πέταξε με δύναμη στο έδαφος.

Αφορμή για το περιστατικό με την τραγική κατάληξη στάθηκε ο καβγάς που είχε ο 39χρονος εγκληματίας με τη μητέρα του παιδιού, για μία θέση στάθμευσης!

Το περιστατικό συνέβη στη συνοικία Ντασίνγκ του Πεκίνου τον περασμένο Ιούλιο. Το άτυχο παιδί αμέσως μετά την πτώση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου λίγες μέρες αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο δράστης, αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου του Πεκίνου, είχε πει πως θα ασκούσε έφεση καθώς, όπως υποστήριζε, όταν άρπαξε το μωρό, βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και νόμιζε ότι άρπαζε ψώνια, αφού πέρασε το καρότσι του μωρού για καλάθι του σούπερ μάρκετ.

Ευτυχώς, ούτε το Ανώτατο Λαϊκό Δικαστήριο τον πίστεψε. Αξίζει να σημειωθεί ότι, για την υπόθεση του φόνου του άτυχου κοριτσιού, καταδικάστηκε και ένας άλλος άνδρας που, σύμφωνα με το δικαστήριο, βοήθησε τον Λέι να διαφύγει μετά το συμβάν.

newpost.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου