ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγγλία: Ποινή φυλάκισης έξι ετών στον Άνταμ Τζόνσον

αγγλία-ποινή-φυλάκισης-έξι-ετών-στον-ά-53775

Σε φυλάκιση έξι ετών καταδικάστηκε σήμερα ο Άνταμ Τζόνσον, καθώς κρίθηκε ένοχος για σεξουαλικά αδικήματα, στα οποία ενεπλάκη ένα ανήλικο, 15χρονο κορίτσι.

Ο άλλοτε διεθνής με την εθνική Αγγλίας μεσοεπιθετικός, ο οποίος είδε τον Φεβρουάριο την «πόρτα της εξόδου» από τη Σάντερλαντ, είχε κριθεί στις αρχές του μήνα ένοχος για σεξουαλική δραστηριότητα με ανήλικο.

Ο 28χρονος άσος, ο οποίος έχει φορέσει 12 φορές τη φανέλα με το εθνόσημο, άρχισε την καριέρα του στη Μίντλεσμπρο, ενώ αγωνίστηκε ακόμη στη Μάντσεστερ Σίτι, προτού ενταχθεί το 2012 στο δυναμικό της Σάντερλαντ με τετραετές συμβόλαιο έναντι 10 εκατομμυρίων λιρών. Την τρέχουσα σεζόν ήταν βασικός στις «μαύρες γάτες» έως την έναρξη της δίκης του και σκόραρε στην τελευταία εμφάνισή του, στην ισοπαλία 2-2 με τη Λίβερπουλ τον Φεβρουάριο.

Τον Μάρτιο του 2015 η διοίκηση της Σάντερλαντ είχε θέσει σε διαθεσιμότητα τον Τζόνσον μετά τη σύλληψή του, ωστόσο δύο εβδομάδες αργότερα ο σύλλογος ήρε τον αποκλεισμό.

Πριν από δύο εβδομάδες η διευθύνουσα σύμβουλος της Σάντερλαντ, Μάργκαρετ Μπιρν, υπέβαλε παραίτηση για το ρόλο της στην απόφαση να επιτραπεί στον Τζόνσον να συνεχίσει να αγωνίζεται για την ομάδα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου