ΔΙΕΘΝΗ

Η Ζ.Γκαγέ μηνύει το Closer για το δημοσίευμα της «σχέσης» με τον Ολάντ

η-ζ-γκαγέ-μηνύει-το-closer-για-το-δημοσίευμα-494021

Το περιοδικό Closer που δημοσίευσε το θέμα της φημολογούμενης σχέσης του Φρανσουά Ολάντ με τη Ζυλί Γκαγέ μήνυσε η Γαλλίδα ηθοποιός.

Όπως δήλωσε το περιοδικό στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η Γκαγέ ξεκίνησε νομικές διαδικασίες κατά του περιοδικού για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής.

Πριν από μερικές ημέρες ο Γάλλος πρόεδρος εξέφρασε την αγανάκτησή του για το δημοσίευμα του περιοδικού Closer, είπε, όμως, ότι δεν σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον του περιοδικού.

Μετά το δημοσίευμα του περιοδικού, η επίσημη αγαπημένη του Φρανσουά Ολάντ, Βαλερί Τριερβελέρ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με νευρική εξάντληση.

Η ηθοποιός Ζυλί Γκαγέ την οποία φέρεται να επισκεπτόταν αρκετά βράδια ο Ολάντ, ζητά 50.000 ευρώ αποζημίωση και 4.000 ευρώ για τα νομικά της έξοδα.

Μάλιστα, εάν κερδίσει, το Closer θα αναγκαστεί να τυπώσει την δικαστική απόφαση στο εξώφυλλό του, αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Κληθείς να σχολιάσει τα δημοσιεύματα και την κατάσταση της υγείας της Β.Τριερβελέρ, ο Φρανσουά Ολάντ δήλωσε στη διάρκεια προγραμματισμένης του συνέντευξης Τύπου ότι «τα προσωπικά ζητήματα αντιμετωπίζονται ιδιωτικά».

Παραδέχθηκε ότι περνά δύσκολες στιγμές και είπε ότι θα απαντήσει σχετικά με τη σχέση του πριν από το ταξίδι του στην Ουάσινγκτον τον Φεβρουάριο.

Newsroom ΔΟΛ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου