LIFE STYLE

«Eίσαι μια αξιολύπητη υποκρίτρια» – Γιατί «σταυρώνουν» το καυτό μοντέλο του Playboy που έβγαινε με τον Τζιμ Κάρεϊ;

eίσαι-μια-αξιολύπητη-υποκρίτρια-γι-263037

Με τέτοιους θαυμαστές τι τους θέλεις τους εχθρούς. Μια αθώα ερώτηση της Τζένι Μακάρθι έβαλε φωτιά ανάμεσα στους 1,13 εκατομμύρια “φίλους” της στο διαδίκτυο που περίμεναν την αφορμή.

Η 41ετών σήμερα παρουσιάστρια, ακτιβίστρια, συγγραφέας, γυμνό μοντέλο, πρώην συντρόφος του Τζιμ Κάρει και πολλά άλλα, σκέφτηκε να ξεκινήσει την ημέρα της ρωτώντας κάτι αθώο και απλό τους θαυμαστές της, έτσι για να μη μένει και ο λογαριασμός της στο twitter χωρίς κίνηση. “Ποιο είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό της προσωπικότητας που αναζητάτε σε έναν σύντροφο”. Οι απαντήσεις ήρθαν αμέσως όμως δεν ήταν ακριβώς πάνω στο ερώτημα που έθεσε η ηθοποιός ούτε και ήταν αυτές που η ίδια επιθυμούσε να διαβάσει. “To να μην είναι μια αξιολύπητη υποκρίτρια όπως εσύ που κατηγορείς τα αντιγριπικά εμβόλια για τοξίνες αλλά προωθεί τα ηλεκτρονικά τσιγάρα” απάντησε ένας οπαδός της σε κατάσταση αφρίτας. “Το να μην είναι κάποια που διαδίδει ψεύτικες πληροφορίες προκαλώντας ασθένειες” έγραψε ένας άλλος που βρήκε την ευκαιρία να εκτονωθεί.

Αιτία για όλο αυτό το πανηγύρι που μόνο στην διαδικτυακή ψυχοπαθολογία θα μπορούσε να δημιουργηθεί είναι το ότι η ίδια έχει πολλές φορές ταχθεί κατά των εμβολίων με βασικό της επιχείρημα την υψηλή τους περιεκτικότητα σε τοξίνες και υδράργυρο. Η Μακάρθι της οποίας ο γιος διαγνώστηκε το 2005 με αυτισμό και έχει ισχυρή ακτιβιστική δράση για το θέμα, συνδέει την αύξηση των κρουσμάτων του αυτισμού με τα εμβόλια. Τουλάχιστον όταν δεν την απασχολούν πιο σοβαρά θέματα όπως οι εκρηκτικές φωτογραφήσεις της μεταξύ άλλων και για το Playboy. Α και η συγγραφή βιβλίων για τη μητρότητα. Σε συνέντευξη της στον Λάρι Κινγκ είχε δηλώσει: “Είναι τυχαίο ότι το 1983 υπήρχαν 10 εμβόλια, σήμερα έχουμε 36 και σε αυτό ακριβώς το διάστημα ήταν που αυξήθηκαν τα κρούσματα αυτισμού;”

Ακριβώς στην αντίπερα όχθη βρίσκεται η σχετική έρευνα του ΚΕΕΛΠΝΟ των Η.Π.Α. που αναφέρει ότι το 90% των παιδιών που πέθαναν από γρίπη την περίοδο 2012 – 2013, κατέληξαν ακριβώς επειδή δεν είχαν εμβολιαστεί. Τον περασμένο Ιανουάριο η Μακάρθι είχε προκαλέσει ξανά θόρυβο όταν κυκλοφόρησαν φήμες ότι τελικά ο γιος της δεν πάσχει από αυτισμό. Φήμες τις οποίες η ίδια διέψευσε πάλι μέσα από το λογαριασμό της στο twitter ως “κατάφωρα ανακριβείς και εντελώς γελοίες”. Με αφορμή την τελευταία επίθεση στο άτομο της, η Μακάρθι απάντησε (ναι, πάλι μέσα από το tweeter το οποίο εκτελεί χρέη γραφείου τύπου των επωνύμων αν δεν το έχετε καταλάβει): “Ευχαριστώ όλους όσους με μισούν. Κάθε μέρα ανεβάζετε όλο και πιο ψηλά τις μετρήσεις του πόσο δημοφιλές είναι το όνομα μου στο twitter. Eίναι χάρη σε σας που μπορώ και συνεχίζω να δουλεύω”. Μα αυτό δεν ήταν εξ’ αρχής το ζητούμενο;

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου