ΜΠΑΣΚΕΤ

Τέλος σεζόν για τις υποδομές του BC Volos

τέλος-σεζόν-για-τις-υποδομές-του-bc-volos-893620

Τέλος σεζόν για τα τμήματα υποδομής του B.C. Volos, που είπαν «αντίο» στην αγωνιστική χρονιά 2021-22 σε μία ωραία τελετή λήξης, που οργάνωσε ο βολιώτικος σύλλογος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ομάδα μας τη Δευτέρα 20 Ιουνίου πραγματοποίησε την τελετή λήξης των τμημάτων υποδομής της(babybasket-Ακαδημίας-Προμίνι) Ιωνίας για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου-Λυκείου Νέας Ιωνίας.

Η εκδήλωση άρχισε με την επίδειξη προπόνησης από τα τρία τμήματα, που περιελάμβανε ειδικές ασκήσεις σύμφωνα με την ηλικία του κάθε τμήματος.

Μετά το τέλος των προπονήσεων πραγματοποιήθηκαν οι απονομές μεταλλίων και διπλωμάτων σε όλα τα τμήματα καθώς και στην παιδική μας ομάδα, που αγωνίστηκε φέτος στην πρώτη κατηγορία του παιδικού πρωταθλήματος καταλαμβάνοντας την 5η θέση(οι περισσότεροι νεαροί μας παίκτες αγωνίστηκαν και στο ανδρικό πρωτάθλημα, γιατί η παιδική μας ομάδα είναι η βάση του ανδρικού τμήματος), αλλά και στην ομάδα των παγκορασίδων, που αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα κορασίδων και παγκορασίδων και άφησε άριστες εντυπώσεις παρά το νεαρό της ηλικίας των κοριτσιών της(πέντε παίκτριές μας είναι ήδη στο κλιμάκιο Θεσσαλίας).

Επίσης, η ομάδα μας τίμησε για την προσφορά τους στον ελληνικό αθλητισμό τον Ολυμπιονίκη μας Σκιαθίτη Νίκο και τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα Κουζιώκα Γιώργο, οι οποίοι έκαναν και τις απονομές στα τμήματά μας.

Ακόμη, η ομάδα μας απένειμε αναμνηστικό στην αντιδήμαρχο Παιδείας του Δήμου Βόλου, κ. Κότογλου Δέσποινα, για την άψογη συνεργασία που έχουμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Στην εκδήλωσή μας ήταν παρούσα και η Ολυμπιονίκης μας, κ. Φτούλη Ελευθερία, καθώς και αρκετοί χορηγοί μας, που βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας μας και βοηθούν την προσπάθειά μας για την αναβάθμιση του βολιώτικου και ελληνικού μπάσκετ μέσα από διαφορετική νοοτροπία και φιλοσοφία.

Η ομάδα μας θέλει να ευχαριστήσει τους γονείς που γέμισαν τις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου του 1ου Γυμνασίου-Λυκείου Νέας Ιωνίας, όπως και για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν από το 2007 μέχρι και σήμερα.

Σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης υπήρχε μετάδοση όλων όσων γίνονταν στο κλειστό. Ακουγόταν μουσική και η αίθουσα ήταν στολισμένη με μπαλόνια, με το έμβλημα της ομάδας μας και τα πανό των χορηγών μας.

Φυσικά στο τέλος βγήκαν και οι αναμνηστικές φωτογραφίες, με τους μικρούς μας αθλητές και αθλήτριες να είναι οι πρωταγωνιστές και να κλέβουν την παράσταση σε όλα τα επίπεδα. Ολοι δώσαμε ραντεβού τον Σεπτέμβριο μετά τις καλοκαιρινές διακοπές…

Οσον αφορά στα αγωνιστικά τμήματα, αυτά συνεχίζουν τις προπονήσεις τους κανονικά.

Επίσης η ομάδα μας με τον coach Καρακατσούνη Ιωάννη (ομοσπονδιακό προπονητή) θα πραγματοποιήσει από τις αρχές Ιουλίου ένα ειδικό προπονητικό πρόγραμμα ατομικών προπονήσεων για κάθε ηλικία (από 8-20 χρόνων) για όλα τα παιδιά της πόλης και όχι μόνο (το πρόγραμμα περιλαμβάνει ατομική τεχνική με ειδικές ασκήσεις για κάθε ηλικία καθώς και βελτίωση της φυσικής κατάστασης).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλ: 6947691002-6946284232-6972124459 για πληροφορίες.

Οι εγγραφές και η ενημέρωση για τη νέα χρονιά ήδη έχουν αρχίσει και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα παρακάτω τηλέφωνα για πληροφορίες:

Καρακατσούνης Ιωάννης (τεχνικός Δ/ντης) 6947691002-6946284232-2421082748

Καρακατσούνης Κων/νος (υπ. υποδομών) 6973881647-2421080225

Γραμματεία ομάδας: κ. Μιχαέλα Κύρου 6987048486-6949691465

Καθώς και στη σελίδα μας στο FB (bcvolos)

B.V.VOLOS BASKETBALL ACADEMY-PLAY WITH «PASSION» 2007-2022 ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…

Σας ευχαριστούμε όλους …καλό καλοκαίρι…».

Οι «μπόμπιρες» του BC Volos από το τμήμα baby

Ο Ολυμπιονίκης Νίκος Σκιαθίτης έκανε απονομές στους αθλητές του BC Volos

… ενώ τιμήθηκε και από τους ανθρώπους του συλλόγου

Η Ελευθερία Φτούλη με τα παιδιά του τμήματος Προμίνι

Ειδική απονομή έγινε στην παιδική ομάδα του BC Volos

Γέμισε από παιδιά και τους γονείς τους το κλειστό του 1ου Γυμνασίου-Λυκείου Νέας Ιωνίας

Το χάρηκαν με την ψυχή τους οι πιτσιρικάδες

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, Γιώργος Κουζιώκας, με τον Κώστα Καρακατσούνη

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου