ΜΠΑΣΚΕΤ

Δίπλα στα ινδάλματά τους οι μικροί του BC Βόλος

δίπλα-στα-ινδάλματά-τους-οι-μικροί-του-b-903363

Φιλικά παιχνίδια κόντρα στην ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς, φιλοξενούμενοι στο ΣΕΦ, έδωσαν οι μικροί αθλητές του BC Βόλος, την περασμένη Κυριακή 15 Μαΐου. Το «παρών» έδωσαν όλα τα τμήματα του συλλόγου και συνολικά 110 αθλητές και αθλήτριες.

Όπως τονίζει σε σχετικό δελτίο Τύπου ο βολιώτικος σύλλογος: «Η ομάδα μας την Κυριακή 15 Μαΐου συμμετείχε με όλα της τα τμήματα σε φιλικά παιχνίδια με την ακαδημία της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο ΣΕΦ.

Η ομάδα μας αναχώρησε στις 05:45 από το γήπεδο των υποδομών μας (το 1ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας) και έφθασε στο ΣΕΦ στις 10:30, όπου και άρχισαν τα παιχνίδια για όλες τις ηλικίες.

Επίσης κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών οι νεαροί μας παίκτες και παίκτριες είχαν την τύχη να φωτογραφηθούν με τους παίκτες της ανδρικής ομάδας του Ολυμπιακού Γιώργο Πρίντεζη, Κώστα Σλούκα, Σάσα Βεζένκοφ, καθώς και τον προπονητή Γιώργο Μπαρτζώκα, πριν αυτοί αναχωρήσουν για το Βελιγράδι.

Την αποστολή συνόδευαν πάρα πολλοί γονείς, καθώς και το προπονητικό και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ομάδας μας.

Ήταν πραγματικά μια πολύ μεγάλη εμπειρία για τα παιδιά να δουν από κοντά πώς λειτουργεί μια μεγάλη ομάδα, να έρθουν σε επαφή με άλλους αθλητές και αθλήτριες, να φωτογραφηθούν με τα είδωλά τους και να πάρουν παραστάσεις, αλλά και εμπειρίες, που θα τους είναι πάρα πολύ χρήσιμες στη συνέχεια.

Μετά το τέλος των παιχνιδιών η αποστολή μας που απαρτιζόταν από 110 άτομα κατέληξε στη μαρίνα του Φλοίσβου για φαγητό, καφέ και χαλάρωμα.

Η αναχώρηση για Βόλο έγινε στις 19:00 και η αποστολή έφθασε στην πόλη μας στις 23:30 με τους αθλητές και αθλήτριες να ζητούν επίμονα ακόμα μια τέτοια εμπειρία.

Η διοίκηση και το προπονητικό τιμ θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους γονείς για τη στήριξή τους, τους αθλητές-αθλήτριες που συμμετείχαν στην αποστολή, καθώς και τη διοίκηση, το προπονητικό τιμ της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την άψογη συνεργασία και φιλοξενία, ενώ η ομάδα μας πρότεινε στην ομάδα του Ολυμπιακού να έρθει στον Βόλο με τα τμήματα της για φιλικά παιχνίδια.

Ακόμα θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό για το φιλικό παιχνίδι των παγκορασίδων μας με το αντίστοιχο τμήμα των ερυθρόλευκων.

Συνεχίζουμε την αναβάθμιση του ελληνικού και βολιώτικου μπάσκετ με οργανωμένη, προγραμματισμένη και σωστή δουλειά σε όλα τα επίπεδα.

Θα ακολουθήσουν εκδηλώσεις για όλα τα παιδιά της πόλης μας.

Τηλ. επικοινωνίας: 6947691002-6946284232.

Γραμματεία ομάδας: 6987048486».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου