ΜΠΑΣΚΕΤ

«Διαφορά ποιότητας και εμπειρίας με τη Νίκη»

διαφορά-ποιότητας-και-εμπειρίας-με-τ-871539

Σε ό,τι αφορά τον Νίκο Μπουντούρη παραδέχθηκε τη διαφορά ποιότητας και εμπειρίας που έχουν οι παίκτες του με αυτούς της Νίκης: «Αυτά τα παιδιά δεν έχουν εμπειρίες και δουλεύουν καθημερινά, για να μπορέσουν να βελτιωθούν. Υπάρχει διαφορά ποιότητας και εμπειρίας κι αυτό φάνηκε ξεκάθαρα και ειδικά με τη Νίκη

Εμείς δεν έχουμε και πολλές επιλογές σε όλες τις θέσεις και βάσει αυτού υπάρχουν η κούραση και τα λάθη. Χάθηκαν εύκολα καλάθια, με τα οποία θα μπορούσαμε να περάσουμε μπροστά στο σκορ. Εννοείται ότι η Νίκη το αξιοποίησε αυτό και με την εμπειρία της και την ποιότητά της πέτυχε κάποια καλάθια και ξέφυγε στο σκορ. Η Νίκη ήξερε, έχοντας τρεις λύσεις στη θέση του πλέι μέικερ, πότε θα μας πιέσει».

Κάνουμε έναν αγώνα δρόμου, ώστε οι παίκτες μας να βελτιωθούν και να μπορέσουμε στο χρονικό διάστημα που έρχεται να φτάσουμε σε ένα τέτοιο επίπεδο, για να μπορέσουμε να κρατηθούμε στην κατηγορία».

Για την κλεισμένη μεταγραφή του Βολιώτη Παναγιώτη Λογοδότη, που ξεκίνησε από τον Αιολικό και έπαιζε στον Μανδραϊκό Αττικής, ο Νίκος Μπουντούρης σχολίασε: «Ο Παναγιώτης κάνει προπονήσεις μαζί μας εδώ και ενάμιση μήνα. Προσπαθήσαμε να προλάβει το παιχνίδι με τη Νίκη, γιατί έχει ανοίξει η πλατφόρμα για τις χειμερινές μεταγραφές, αλλά δεν το καταφέραμε. Αν έπαιζε, θα έδινε λύσεις, γιατί είναι ένα παιδί, που παίζει από τις θέσεις 1 έως 4 και έχει παραστάσεις από τη Γ’ Εθνική με τον Μανδραϊκό. Παρότι είναι μικρός κι αυτός σε ηλικία, έχει αξία και εμπειρία και θα μπορέσει να μας βοηθήσει».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου