ΜΠΑΣΚΕΤ

«Ήμασταν καλύτεροι σε παιχνίδι-διαφήμιση»

ήμασταν-καλύτεροι-σε-παιχνίδι-διαφή-871545

Το δικό του σχόλιο κατέθεσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο προπονητής της Νίκης, Ανδρέας Μαύρος, για το βολιώτικο μπασκετικό ντέρμπι που έγινε προχθές Τετάρτη στο ΕΑΚ για την 11η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β’ Εθνικής και έληξε με 80-93 υπέρ των κυανόλευκων.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Συγκεκριμένα στη δήλωσή του στάθηκε στη μεγάλη πίεση που άσκησε η ομάδα του στην αντίπαλη περιφέρεια και τα πολλά εύκολα καλάθια που πέτυχε: «Ήταν ένα παιχνίδι διαφήμιση του μπάσκετ με μεγάλο σκορ. Θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και κερδίσαμε δίκαια. Ασκήσαμε πίεση στην περιφέρεια και πήραμε πολλά εύκολα καλάθια στο transition, ενώ και απέναντι σε ζώνη είχαμε υπομονή, καλή κυκλοφορία και αποτελεσματικότητα.

Κάποια στιγμή στην άμυνα είχαμε κακή επικοινωνία, χάσαμε κάποια ριμπάουντ, δεν κάναμε αυτά που είχαμε σχεδιάσει και ο Ολυμπιακός μας πλησίασε, αλλά ήταν θέμα χρόνου, όπως αποδείχθηκε, να ξεφύγουμε ξανά. Αυτό το σημείο ήταν στο τέλος του πρώτου μέρους και χωρίς να θέλω να ασχοληθώ με τη διαιτησία, επέτρεψε στην ομάδα του Ολυμπιακού να είναι μέσα στο παιχνίδι. Γενικότερα πάντως είχαμε ένα πλάνο για το παιχνίδι και σε μεγάλο βαθμό το υλοποιήσαμε».

Για την εμφάνιση του Κουτίνα με 32 πόντους: «Ο Σάκης, αν είναι στη μέρα του, μπορεί να κάνει πολλά καλά πράγματα. Είναι ο αρχηγός της ομάδας και έμπειρο παιδί και στηρίζουμε την όλη προσπάθεια που κάνουμε πάνω του».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Εχουμε ακόμη εννιά ματς, γιατί η ομάδα του ΑΓΣΙ δεν θα κατέβει στον δεύτερο γύρο λόγω οικονομικών προβλημάτων. Εμείς προσδοκούμε σε τέσσερις τουλάχιστον νίκες, για να είμαστε και του χρόνου στην κατηγορία, που θα έχουμε τρεις ομίλους από τέσσερις που είναι τώρα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου