ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Καμία ψήφος χαμένη!

καμία-ψήφος-χαμένη-541526

Της Ελένης Γιαννούκου, επιχειρηματία και υποψήφιας δημοτικής συμβούλου με τον συνδυασμό του Αχ. Μπέου, «Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική», [email protected]

Την 26η Μαΐου οι κάλπες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές ανοίγουν ώστε κάθε πολίτης να έχει την ευκαιρία να επιλέξει την Δημοτική Αρχή και τα συγκεκριμένα πρόσωπα που επιθυμεί να τον υπηρετούν στους Δήμους της χώρας έως το 2023. Η κρισιμότητα της εποχής καθιστά επιτακτική την καθολική άσκηση του συνταγματικού δικαιώματος του εκλέγειν. Κάθε ψήφος έχει τεράστια επίδραση στη ζωή του κάθε δημότη, στην οικογένειά του, στα παιδιά του και σε όλα όσα τον ή την αφορούν στην ποιότητα της καθημερινότητάς του.

Στις δημοτικές εκλογές ψηφίζουμε τους ανθρώπους που θέλουμε να μας εκπροσωπήσουν την επόμενη μέρα στα κοινά, να φροντίζουν για εμάς, να τρέχουν για το κοινό καλό του τόπου και να υπερασπίζονται τα συμφέροντά μας.

Σε αυτό το πλαίσιο, η πόλη του Βόλου το 2014 γύρισε σελίδα στους πολιτικούς επαγγελματίες που ενεργούσαν προς ίδιον συμφέρον και νομιμοποίησε μια νέα γνήσια και ανεξάρτητη Δημοτική Αρχή που, όπως απέδειξε με πράξεις, νοιάζεται για το συμφέρον των πολλών και εργάζεται γι’ αυτό!

Η ετυμηγορία του λαού είναι ιερή και σεβαστή, ενώ στην περίπτωση του Βόλου οι πολίτες έχουν την ευκαιρία να αποφασίσουν αξιολογώντας το έργο που έχει γίνει στην πόλη και όχι πειθόμενοι στα τυφλά από ευφάνταστες προεκλογικές υποσχέσεις και εύκολα λόγια! Θα ψηφίσουμε δηλαδή με γνώμονα το τι έχει γίνει στον Βόλο και με βάση τα δημόσια έργα που βλέπουμε και απολαμβάνουμε. Σημασία έχει να θυμηθούμε όλοι από που ξεκινήσαμε το 2014 και που βρισκόμαστε σήμερα.. Ο Δήμος Βόλου ξεκίνησε με ένα αρνητικό πρόσημο και μια εικόνα παραίτησης και εγκατάλειψης για να καταφέρει να σημειώσει σήμερα μια πρωτοφανέρωτη θετική εξέλιξη, μια ανοδική πορεία που από μόνη της είναι μεγάλη επιτυχία και άθλος!

Υλοποιήθηκαν σπουδαία έργα που έχουν μακροπρόθεσμα οφέλη και που θα μείνουν στους Βολιώτες, στα παιδιά και στα εγγόνια. Και αυτό είναι ένα γεγονός που κανείς δεν μπορεί να το παραβλέψει ούτε να το αμφισβητήσει, αφού τα έργα μιλούν από μόνα τους! Η σημερινή Δημοτική Αρχή με επικεφαλής τον Αχιλλέα Μπέο, ανέλαβε κατά τη διάρκεια της πρώτης θητείας της να υλοποιήσει μια σειρά ανανεωτικών δράσεων, που αφενός βελτίωσαν την ποιότητα ζωής των κατοίκων του Βόλου και αφετέρου έγιναν η αιτία για να αναγνωριστεί ο Βόλος ως κορυφαίος τουριστικός προορισμός σε όλη την χώρα.

Ο λαός του Βόλου το 2014 αποφάσισε να κάνει τη διαφορά και να εκλέξει ένα νέο Δήμαρχο που κατάφερε να πιάσει τον παλμό του, να αφουγκραστεί τις ιδιαίτερες ανάγκες του και να δώσει έξυπνες λύσεις, με αποτέλεσμα να κερδίσει την εμπιστοσύνη του. Η Δημοτική αρχή του Βόλου ανταποκρίθηκε επάξια, ανταμείβοντας όλους εμάς με- το όνειρο που έγινε πραγματικότητα- μιας πόλης λειτουργικής, εκσυγχρονισμένης και ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Αυτοί που αγαπούν τον Βόλο και νοιάζονται για την ευημερία του, αναμένεται να δώσουν ξανά ψήφο εμπιστοσύνης στη σημερινή Δημοτική Αρχή, ώστε να της δώσουν τη δυνατότητα και την μεγάλη ευθύνη να συνεχίσει και να ολοκληρώσει όλα εκείνα τα σημαντικά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Με την ψήφο μας στις 26 Μαΐου επενδύουμε με θετική δράση και νοοτροπία σε ένα φωτεινό μέλλον με προοπτική και αισιοδοξία. Ο τόπος μας αξίζει το καλύτερο, γι’ αυτό το λόγο καμία ψήφος ας μην πάει χαμένη!

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου