ΤΟΠΙΚΑ

Παράσταση διαμαρτυρίας σωματείων στο Κέντρο Υγείας Βόλου μεθαύριο

παράσταση-διαμαρτυρίας-σωματείων-στ-101013

Παράσταση διαμαρτυρίας διοργανώνουν έξω από το Κέντρο Υγείας Βόλου, την Τετάρτη 16 Μαρτίου, στις 11 π.μ , σύλλογοι και φορείς του Βόλου, διεκδικώντας την άμεση ενίσχυση της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

Οι διοργανωτές της κινητοποίησης έχουν στόχο να αναδείξουν τα προβλήματα «που διαχρονικά έχουν οδηγήσει στην απαξίωση της δημόσιας υγείας και την ανάγκη αγωνιστικής διεκδίκησης από το λαό για να μπορέσει να έχει υγεία και κοινωνικές παροχές στο ύψος των αναγκών του».

Οπως επισημαίνουν «η κυβέρνηση ενισχύει τα μονοπώλια στο χώρο της υγείας και αναγκάζει τα λαϊκά στρώματα να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για την κάλυψη ακόμα και στοιχειωδών αναγκών τους» και καλούν τους πολίτες του Βόλου να συμμετάσχουν μαζικά στην παράσταση διαμαρτυρίας.

Την κινητοποίηση διοργανώνουν ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών ν. Μαγνησίας, ο Σύνδεσμος Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Μαγνησίας, το Σωματείο Καθαριστριών – ών Ν. Μαγνησίας, το Συνδικάτο Μετάλλου Μ. Παπαρήγας, η Επιτροπή Ειρήνης Βόλου, ο Σύλλογος Εργαζομένων στα Κέντρα Υγείας Ν. Μαγνησίας, ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Βόλου, ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ο Σύλλογος Συνταξιούχων Δημοσίου Ν. Μαγνησίας και ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Μαγνησίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου