ΒΟΛΕΪ

Ματς-«φωτιά» στα Τρίκαλα για τις γυναίκες της Αργούς

ματς-φωτιά-στα-τρίκαλα-για-τις-γυναί-314048

Με τον Ασκληπιό Τρικάλων εκτός έδρας αγωνίζεται σήμερα Σάββατο στις 20:00 στο γήπεδο Κατσιμήδου η γυναικεία ομάδα της Αργούς στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της β’ ζώνης του βορείου ομίλου της Α2 γυναικών βόλεϊ. Το ματς είναι ζωής ή θανάτου, αφού και οι δύο ομάδες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές έχουν υποστεί ισάριθμες ήττες (η ομάδα του Βαγγέλη Σταθόπουλου από ΦΓΣ Πρέβεζας, ΕΟ Σταυρούπολης και Ηρακλή Γέφυρας) και βρίσκονται στην ουρά της βαθμολογίας.

Η τεχνική ηγεσία έχει ρίξει το βάρος στο ψυχολογικό κομμάτι, αφού είναι ακόμη νωρίς και δεν πρέπει να υπάρξει απογοήτευση, αντίθετα με πολλή δουλειά εκτιμάται ότι η ομάδα μπορεί να βρει τον δρόμο της και να πετύχει τον βασικό της στόχο, που είναι η σωτηρία.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε απευθείας μετάδοση (live streaming) στο κανάλι του Youtube, Kvp live HD.

Το σημερινό πρόγραμμα (4η αγωνιστική)

18.00: Ηρακλής Γέφυρας-ΑΣ Γιάννενα

18.00: ΕΟ Σταυρούπολης-Ε.Α. Λαρίσης

18.00: Φιλαθλητικός Λαρ.-ΦΓΣ Πρέβεζας

20.00: Ασκληπιός Τρικάλων-Α.Σ. Αργώ Βόλου

Η βαθμολογία:

1.ΦΓΣ Πρέβεζας 9

  1. Ηρακλής Γέφυρας 8
  2. Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός 7
  3. ΕΟ Σταυρούπολης 6
  4. ΑΣ Γιάννενα 4
  5. ΕΑ Λάρισας 2
  6. Ασκληπιός Τρικάλων 0
  7. ΑΣ Αργώ 0

Τα τμήματα υποδομής

Με την ομάδα της ΕΑΛ εκτός έδρας αγωνίζεται σήμερα Σάββατο στις 12.30μ.μ. η ομάδα των εφήβων της Αργούς στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΕΣΠΕΚΕΛ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Νεάπολης.

Από τη μεριά της η ομάδα των νεανίδων της Αργούς αντιμετωπίζει τον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό αύριο Κυριακή στις 13.00 στο κλειστό της Αγριάς, σε αγώνα της 5ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος (υπολείπεται το αναβληθέν παιχνίδι με τον ΓΣ Νίκαιας). Τα κορίτσια της Αργούς θα έχουν δύσκολο έργο, αφού θα επιδιώξουν να πάρουν τη νίκη επί ενός δύσκολου αντιπάλου, ώστε να διατηρήσουν ακέραιες τις ελπίδες τους για πρόκριση στο final4 της διοργάνωσης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου