ΒΟΛΕΪ

Ήττα για τις γυναίκες και νίκη για τις κορασίδες της Αργούς

ήττα-για-τις-γυναίκες-και-νίκη-για-τις-κ-343381

Η Αργώ υπέστη ήττα με 1-3 σετ από τον ΦΓΣ Πρέβεζας στο παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α2 γυναικών στο κλειστό της Αγριάς.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για τη βολιώτικη ομάδα, αφού οι αθλήτριες της μπήκαν με πολύ άγχος, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τα κορίτσια της Πρέβεζας να πάρουν από νωρίς διαφορά και να κάνουν το 0-1.

Στο δεύτερο σετ τα πράγματα άλλαξαν για τις κυανέρυθρες , που με αποτελεσματικό μπλοκ εξουδετέρωσαν τις επιθέσεις των αντιπάλων τους και έκαναν το 1-1.

Με καλές προϋποθέσεις ξεκίνησε και το 3ο σετ, στο οποίο η Αργώ είχε το προβάδισμα και τον έλεγχο μέχρι το τέλος, αλλά από δικά της λάθη και κάποιο ανύπαρκτο φιλέ που σφυρίχτηκε στο 23-22 έδωσαν την ευκαιρία στην ομάδα της Ηπείρου να ισοφαρίσει αρχικά και να κατακτήσει στη συνέχεια το σετ γράφοντας το 1-2 υπέρ της.

Με ανεβασμένη ψυχολογία στο 4ο σετ η ομάδα της Πρέβεζας επικράτησε εύκολά και πήρε τελικά το ροζ φύλλο αγώνα και την νίκη με 1-3 σετ.

Τον αγώνα παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι της πόλης, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το θέαμα, ενώ τίμησαν με την παρουσία τους την Αργώ οι Βουλευτές Χρήστος Μπουκώρος και Αθανάσιος Λιούπης.

Τα σετ: 11-25, 25-21,24-26,25-10

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κύριοι Χουλιαρόπουλος Δ., Παρασκευάς Θ. και η κυρία Μακρυγιάννη Θ.

ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ: (Σταθόπουλος, Γεωργουλάς, Φουρκιώτης) Κασιούρα Β., Κασιούρα Χ., Στύλα, Παπαμίχου, Ζαφειρίου, Γιαλόγλου, Πόλη, Νικολάου, Προκουντίνα, Αγγέλη, Παπαθανασίου, Πώπου, Αρέστη, Γερολυμάτου

ΦΓΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ: Κοσμίδου, Θεοδωράκη, Αγόρου, Ρίτσα Μαρτίν, Παρσίνα Βαλ, Σάμπου, Πατακιάρα, Κούκα, Σιούλα, Γκίμπερτ Μαρ.

Ο ΑΣ ΑΡΓΩ ευχαριστεί θερμά τον καρδιολόγο κύριο Παναγιώτη Σκιαθίτη και τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων του Βασίλη Ηλιόπουλου, για την υγειονομική κάλυψη του αγώνα.

Όλα τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής:

ΑΣ Ασκληπιός-ΕΟ Σταυρούπολης 1-3

ΑΣ Γιάννενα-ΕΑ Λάρισας 2-3

ΠΟΓ Ηρακλής-Φιλαθλητικός Λ. 3-2

Αργώ Βόλου-ΦΓΣ Πρέβεζας 1-3

Βαθμολογία

ΕΟ Σταυρούπολης 3

ΦΓΣ Πρέβεζας 3

ΕΑ Λάρισας 2

ΠΟΓ Ηρακλής 2

Φιλαθλητικός Λ. 1

ΑΣ Γιάνννενα 1

ΑΣ Αργώ 0

Ασκληπιός Τρικάλων 0

Νικήτριες οι κορασίδες

Πολύ σημαντική νίκη με 3-2 σετ εκτός έδρας με αντίπαλο την ΕΑ Λάρισας, πέτυχαν οι κορασίδες της Αργούς στον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος κορασίδων Α1 που έγινε προχθές Κυριακή στη Λάρισα.

Με πολύ καλή απόδοση αρχικά επέβαλαν το παιχνίδι τους και πήραν σημαντικό προβάδισμα με 2-0 σετ. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη και τα πολλά λάθη για τη βολιώτικη ομάδα είχαν ως αποτέλεσμα να έρθει η ισοφάριση σε 2-2. Στο τάϊ μπρέϊκ οι παίκτριες του Βαγγέλη Σταθόπουλου κατάφεραν να ξαναβρούν τον καλό τους εαυτό και να επιβληθούν των αντιπάλων τους, κατακτώντας μια πολύτιμη νίκη για τη συνέχεια.

Τα σετ: 19-25,12-25, 25-22, 25-19, 10-15

Tον αγώνα διαιτήτευσε ο κύριος Χουλιαρόπουλος Δ.

ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ: (Γαλάνης Ελ. Παπαστεργίου Σωκρ.) Χύτα, Γκούμα, Ζαφειρίου, Τσαμόγλου, Καφφέ, Βαλάση, Τσόνα, Μακρυγιάννη, Παιδοκούκη, Μαργαριτοπούλου, Βακουφτσή, Σιώμου, Βελεσιώτη, Βούλγαρη

ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ: (Σταθόπουλος, Φουρκιώτης) Κασιούρα Β., Κασιούρα Χ., Σκιαθίτη, Στύλα, Γκέκα, Σταθοπούλου Μ., Σταθοπούλου Σ., Τιρτιράκη, Σουντουλουμάκη

Οι κορασίδες της Αργούς

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου