ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Eπιπλέον ελαφρύνσεις ζητούν οι επαγγελματίες

eπιπλέον-ελαφρύνσεις-ζητούν-οι-επαγ-241852

Επιπλέον ελαφρύνσεις προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις που δημιούργησε η πανδημία, ζητούν οι ελεύθεροι επαγγελματίες του Βελεστίνου και της ευρύτερης περιοχής.

Σε μία προσπάθεια να περιορίσουν την οικονομική ζημιά που έχουν προκαλέσει στην καθημερινή λειτουργία των επιχειρήσεων τους, η παρατεταμένη πανδημία και οι περιορισμοί, οι επαγγελματίες επισημαίνουν πως είναι αναγκαίες οι επιπλέον παρεμβάσεις στήριξης από την Πολιτεία, αλλά και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Στο πλαίσιο αυτό το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Ελευθέρων Επαγγελματιών Βελεστίνου, πραγματοποίησε εθιμοτυπική συνάντηση με τον δήμαρχο Ρήγα Φεραίου, Δημήτρη Νασίκα.

Στη συνάντηση έγινε ενημέρωση για την πορεία των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη για την ανάπλαση του κεντρικού πεζόδρομου στο Βελεστίνο, εκεί όπου «χτυπά» η καρδιά της οικονομικής ζωής της πόλης. Οι επαγγελματίες ζήτησαν να τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα για την ολοκλήρωση του έργου, ώστε να περιοριστεί η όχληση σε επιχειρήσεις και καταναλωτές.

Επίσης έθεσαν στη δημοτική αρχή ζητήματα που αφορούν τη συνεργασία των επιχειρήσεων με τις υπηρεσίες του δήμου, υπογράμμισαν ότι υπάρχει αλληλοκατανόηση και ζήτησαν από τη δημοτική αρχή να εξετάσει τη δυνατότητα να εφαρμοστούν επιπλέον μέτρα ελαφρύνσεων, προκειμένου να ανακουφιστούν.

Από πλευράς των επαγγελματιών, στη συνάντηση συμμετείχε ο πρόεδρος Γιώργος Καλαμπακιώτης, ο αντιπρόεδρος, Κωνσταντίνος Σαράντης και ο ταμίας Γιάννης Μαυροκέφαλος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου