Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος ο ΝΠΣ Βόλος

σε-ρυθμούς-πρωταθλήματος-ο-νπσ-βόλος-441852

Επιτέλους «λευκός καπνός» στη Super League και για τον ΝΠΣ Βόλος η τρίτη του χρονιά στη μεγάλη κατηγορία αρχίζει επίσημα την Κυριακή 12/9 (18:15) στο Πανθεσσαλικό με αντίπαλο τη Λαμία και με τηλεοπτική μετάδοση από την Cosmote TV.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Μετά την επίλυση της εκκρεμότητας με τα τηλεοπτικά δικαιώματα, η γενική συνέλευση του συνεταιρισμού ενέκρινε την προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος και πλέον, έστω και με καθυστέρηση τριών εβδομάδων, η νέα σεζόν θα αρχίσει το Σαββατοκύριακο 11-12 Σεπτεμβρίου.

Αφού η ΠΑΕ Βόλος και άλλες τέσσερις ομάδες που δεν διέθεταν τηλεοπτική στέγη (Παναιτωλικός, Ιωνικός, Απόλλων Σμύρνης, Λαμία) ανακοίνωσαν από προχθές τη συμφωνία με Cosmote TV είχε προσπεραστεί το βασικότερο εμπόδιο για να ψηφιστεί η προκήρυξη και να έχουμε ήδη και το πρόγραμμα για την πρεμιέρα.

Πέρα από την έγκριση της προκήρυξης του πρωταθλήματος, η χθεσινή Γ.Σ. σφράγισε και την επιστροφή στην κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων από το 2023, αφού με ψήφους 12-2 (και μοναδικούς μειοψηφούντες τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό) πέρασε η σχετική αλλαγή που χρειαζόταν στο καταστατικό.

Στον ΝΠΣ Βόλος έχουν ήδη μπει σε ρυθμούς πρωταθλήματος και το πρώτο επίσημο φετινό ματς θα είναι Κυριακή 12/9 με τη Λαμία αφού η βολιώτικη ομάδα φέτος ξεκινά τους αγώνες από το Πανθεσσαλικό, ενώ τα προηγούμενα χρόνια ξεκινούσε εκτός έδρας αλλά με διπλά στη Νέα Σμύρνη και στο Περιστέρι. Φέτος η πρώτη έξοδος θα είναι τη 2η αγωνιστική παίζοντας στην Αθήνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας

Στο Αγρίνιο θα ακουστεί το εναρκτήριο σφύριγμα του νέου πρωταθλήματος της Super League, το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου, στις 6:15 μ.μ. Η αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Αστέρα Τρίπολης θα ανοίξει την αυλαία της περιόδου 2021-22, ενώ αργότερα την ίδια ημέρα θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Λεωφόρου το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Βάσει του προγράμματος λοιπόν, ο Παναθηναϊκός θα είναι ο πρώτος από τους «μεγάλους» που θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του, υποδεχόμενος το επόμενο Σάββατο τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Εκείνο που προκαλεί εντύπωση ωστόσο είναι ότι μετά το ματς του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ που ορίστηκε για το απόγευμα της Κυριακής, οι αγώνες του Ολυμπιακού (με τον Ατρόμητο) και της ΑΕΚ (με τον Ιωνικό) θα ξεκινήσουν την ίδια ώρα το βράδυ.

Την Κυριακή 12/9 θα γίνουν συνολικά τέσσερις αγώνες, μεταξύ αυτών του πρωταθλητή Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο, του κυπελλούχου ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα και της ΑΕΚ με τον νεοφώτιστο Ιωνικό, ενώ η 1η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 13/9 στη Θεσσαλονίκη, όπου ο Αρης θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας:

ΣΑΒΒΑΤΟ 11/9

18:15, Γηπ. Παναιτωλικού: Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης

20:30, Γηπ. «Απ. Νικολαΐδης»: Παναθηναϊκός-Απόλλων Σμύρνης

ΚΥΡΙΑΚΗ 12/9

18:15, Πανθεσσαλικό Στάδιο: ΝΠΣ Βόλος-Λαμία

19:00, Γήπ. Τούμπας: ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα

20:30, ΟΑΚΑ: ΑΕΚ-Ιωνικός

20:30, Γηπ. «Γ. Καραϊσκάκης»: Ολυμπιακός-Ατρόμητος

ΔΕΥΤΕΡΑ 13/9

19:30, Γηπ. «Κλ. Βικελίδης»: Αρης-ΟΦΗ.

Φιλικό αύριο με Νίκη

Το 12ο και τελευταίο φιλικό προετοιμασίας έχει αύριο Σάββατο 4/9 ο ΝΠΣ Βόλος που στις 6 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο θα αγωνιστεί με τη Νίκη Βόλου.

O φιλικός αγώνας του Σαββάτου θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών και δικαίωμα εισόδου στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού θα έχουν μόνο οι αξιωματούχοι των δύο ομάδων.

Η φιλική αναμέτρηση Βόλος-Νίκη Βόλου θα μεταδοθεί ζωντανά από το επίσημο κανάλι της Cosmote Tv στο youtube. Μ’ αυτήν την αναμέτρηση η Cosmote Tv εγκαινιάζει τη διετή συνεργασία της με την ΠΑΕ Βόλος, ενώ η πρώτη μετάδοση στο πρωτάθλημα θα είναι (12/9) το ματς με τη Λαμία.

Φεράρι: «Κάποια πράγματα δεν εξαρτώνται από εμένα»

Ο Αργεντινός αριστερός μπακ του ΝΠΣ Βόλου Φράνκο Φεράρι ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instragram μήνυμα, μέσω του οποίου υποστηρίζει ότι ορισμένα πράγματα δεν εξαρτώνται από εκείνον και θα συνεχίσει να δουλεύει…

«Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά, όπως έκανα πάντα. Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν εξαρτώνται από μένα. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα και τη θετική ενέργεια», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Φεράρι.

Υπενθυμίζεται ότι στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου το όνομα του 29χρονου Αργεντινού είχε «παίξει» στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, ωστόσο παρέμεινε για τρίτη χρονιά στον Βόλο.

Κυριακή η Κ-19

Μεθαύριο Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου θα έχει το πρώτο ματς για το πρωτάθλημα Κ-19 Super League 1η η Κ-19 του ΝΠΣ Βόλος αφού ορίστηκε το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Το ματς ορίστηκε στις 17.30 στο γήπεδο Πανοράματος Φυλής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου