ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θα συνεχίσει να δίνει απαντήσεις

θα-συνεχίσει-να-δίνει-απαντήσεις-208037

Ο Ολυμπιακός Βόλου με νίκη την Κυριακή και με την Καλαμάτα για την 19η αγωνιστική της Football League

Να συνεχίσει τις επιτυχίες του αλλά και να συνεχίσει να δίνει απαντήσεις θέλει για μια ακόμη Κυριακή ο Ολυμπιακός Βόλου και στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Football League θα υποδεχθεί την Καλαμάτα …στη Νεάπολη (15.00) με στόχο τη νίκη.

Ετσι ο Ολυμπιακός θα δώσει αξία στο «διπλό» που πήρε την περασμένη Κυριακή στην Ιεράπετρα και θα «διαψεύσει» για μια ακόμη φορά αυτούς που θέλουν για «φαβορί» τους αντιπάλους του!

Σύμμαχος σε κάθε προσπάθεια του Ολυμπιακού είναι ο κόσμος του και σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου κάνει κάλεσμα για τον αγώνα με την Καλαμάτα: «Την Κυριακή ο Ολυμπιακός Βόλου χρειάζεται τους φιλάθλους του! Αυτή την Κυριακή η ομάδα μας υποδέχεται στη Νεάπολη την ομάδα της Καλαμάτας σε μια κρίσιμη «στροφή» του πρωταθλήματος και χρειάζεται τον κόσμο στο πλευρό της.

Πάμε όλοι μαζί να σηκώσουμε ψηλά τον Ολυμπιακό μας! Να γίνουμε ο 12ος και πιο σημαντικός παίκτης αυτού του αγώνα και να καταφέρουμε όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε ακόμα μία νίκη!

Και αυτή την Κυριακή… κοκκινίζουμε τη Νεάπολη! Ολυμπιακός Βόλου για πάντα!».

Την Κυριακή ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Καλαμάτα, με το παιχνίδι να κρύβει «παγίδες», καθώς η μεσσηνιακή ομάδα θα έρθει στον Βόλο για το θετικό αποτέλεσμα, στην προσπάθεια που κάνει να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Για τον Ολυμπιακό το κυριακάτικο ματς χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή, καθώς θέλει να δείξει πως η Καλαμάτα που κέρδισε μετά από 13 αγωνιστικές (!) δεν μπορεί να παρουσιάζεται ως φαβορί από στοιχηματικές εταιρείες!

Ο Ολυμπιακός άλλωστε μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Ιεράπετρας παρέμεινε κοντά στις ομάδες της κορυφής και μάλιστα η διαφορά από την 2η προνομιούχο θέση (Ιωνικό) μειώθηκε στους τέσσερις πόντους.

Ο Ολυμπιακός θέλει να αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα ενώ έχει και θετική προϊστορία με την Καλαμάτα αφού στις συνολικά 21 συναντήσεις σε Α’ και Β’ Εθνική οι ερυθρόλευκοι έχουν 10 νίκες, 5 ισοπαλίες και 6 ήττες. Ο Ολυμπιακός ως γηπεδούχος έχει μια ήττα από την Καλαμάτα αλλά όχι στο Βόλο (24/10/04 , 0-1 στη Θεσσαλονίκη), ενώ φέτος στην Μεσσηνιακή πόλη έκανε το πρώτο του διπλό(1-2).

Οταν μάλιστα τώρα ο Ολυμπιακός υπολείπεται τέσσερις βαθμούς από τη 2η προνομιούχο θέση .. μπορεί να έχει δικαίωμα στο όνειρο, έστω και χωρίς πίεση αφού από τις 7 ομάδες που μπορούν να διεκδικήσουν άνοδο όλες ώς το τέλος έχουν να δώσουν από 4 αγώνες εντός-εκτός (η Νίκη μάλιστα έχει 3 εντός-5 εκτός) και μόνο οι ερυθρόλευκοι έχουν 5 ματς έδρας και 3 εκτός!

Ο Ολυμπιακός στον Βόλο έχει τα ματς με Καλαμάτα(19η), Νίκη (21η), Διαγόρα(23η), Αιγάλεω (24η), Καβάλα (26η), ενώ έχει τρεις «εξόδους» με Ιάλυσο (20η), Ιωνικό (22η) και Τρίγλια (25η)…

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσουν να βλέπουν το κάθε ματς ξεχωριστά και στο ματς με την Καλαμάτα στον Βόλο υπάρχει σίγουρα μια απουσία αφού έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του ο Ιμναν Ράντι που είχε «δει» την 4η κίτρινη κάρτα στην Ηγουμενίτσα. Ο Ράντι έχει παίξει ώς τώρα σε 12 ματς ενώ την περασμένη Κυριακή στην Ιεράπετρα πέτυχε και το πρώτο του γκολ με τα ερυθρόλευκα.

Την Κυριακή επιστρέφει σίγουρα ο Μανώλης Φαζός και αμφίβολοι ήταν οι Παύλος Μητρόπουλος και Σεραφείμ Παπαϊωάννου. Ο Τσιάρας που είχε επτά κίτρινες κάρτες θα εκτίσει στο ματς με τον Ιάλυσο εκτός έδρας όπως και ο Νίκος Μπουτζίκος.

Γρατσάνης διαιτητής

Ο Βαγγέλης Γρατσάνης από την Ενωση Τρικάλων ορίστηκε διαιτητής στον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου – Καλαμάτα, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Football League.

Ο Γρατσάνης έχει σφυρίξει συνολικά 110 παιχνίδια εθνικών κατηγοριών (11 Σούπερ Λιγκ, 36 Β’ Εθνική και 50 Γ’ Εθνική) και φέτος ήταν διαιτητής σε 2 ματς της Football League (Ασπρόπυργος-Διαγόρας 0-3 και Βέροια-Αιγάλεω 3-1) και σε τρία της Σ Λ 2 ( Χανιά – Πλατανιάς 3-0, Καραϊσκάκης- Καλαμαριά 2-1 και Παναχαϊκή – Γιάννινα 1-1).

Στο παρελθόν έχει διευθύνει τρία παιχνίδια του Ολυμπιακού Βόλου ένα στη Γ΄ Εθνική 27/11/16 Ολυμπιακός Β. – Διαγόρας Σεβαστής 0-0 και δυο στη Β’: 9/2/15: Καλαμαριά – Ολυμπιακός 0-1 και στις 5/6/14 το ντέρμπι Ολυμπιακός Β– Νίκη Β. 1-1.

Την Κυριακή στις 15:00, στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης, βοηθοί του θα είναι οι Ευθύμιος Κουρέντας και Μιχαήλ Μανάσης από την ίδια Ενωση. Τέταρτος θα είναι ο Σωτήριος Πέτσας (Τρικάλων).

Αναλυτικά οι ορισμοί της 19ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Football League.

Σάββατο (8/2)

Ιωνικός – Νίκη Βόλου (ΕΡΤ 3)

Διαιτητής: Βεργέτης (Αρκαδίας)

Τρίκαλα – Ασπρόπυργος

Διαιτητής: Μπεκιάρης (Καρδίτσας)

Κυριακή (9/2)

Αιγάλεω – Βέροια

Διαιτητής: Βλάχος (Ανατολικής Αττικής)

Διαγόρας – Ιάλυσος

Διαιτητής: Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας)

Θεσπρωτός – Καβάλα

Διαιτητής: Δ. Θεοχάρης (ΕΠΣ Θεσσαλίας)

Ολυμπιακός Βόλου – Καλαμάτα

Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων)

Ο.Φ. Ιεράπετρας – Τρίγλια

Διαιτητής: Δραγάτης (Ανατολικής Αττικής)

Austrian Βοys: «Συνεχίζουμε»

Κοντά στους «ερυθρόλευκους» θα βρεθούν και στο παιχνίδι της Κυριακής με την Καλαμάτα, οι Austrian Βoys, όπως αναφέρουν: «Την Κυριακή η ομάδα μας δίνει άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι με την ομάδα της Καλαμάτας. Εμείς για άλλον έναν αγώνα συνεχίζουμε το καθήκον μας να την στηρίξουμε και να ωθήσουμε τους παίχτες σε άλλο ένα τρίποντο.

Στις 13:30 αναχωρούμε από το πάρκο της Ορμινίου στην Νέα Δημητριάδα. Ενημερώνουμε τον κόσμο μας ότι θα έχουμε εισιτήρια των 7 ευρώ έξω από το γήπεδο».

Εως 14/2 η αύξηση του Μ.Κ.

Παράταση στην διαδικασία αύξησης μετοχικού κεφαλαίου αποφάσισε να δώσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937. Η αρχική καταληκτική ημερομηνία ήταν η 1η Φεβρουαρίου και αποφασίστηκε να δοθεί παράταση έως και την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου.

Πιο συγκεκριμένα η ΠΑΕ Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 το προηγούμενο χρονικό διάστημα αποφάσισε να προχωρήσει σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου το οποίο θα είναι ισόποσο του αρχικού κεφαλαίου, με την έκδοση 1000 μετοχών των 30 ευρώ εκάστη, προκειμένου να δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας να γίνουν συμμέτοχοι σ΄ αυτή την προσπάθεια που ξεκίνησε από το καλοκαίρι, μετά την άνοδο της ομάδας μας στις επαγγελματικές κατηγορίες, και συνεχίζεται ώστε ο Ολυμπιακός Βόλου να βρεθεί εκεί όπου ανήκει, στην κορυφαία κατηγορία.

Οι ενδιαφερόμενοι να αποκτήσουν μετοχές μπορούν να καταθέτουν το αντίτιμο της/των μετοχής/μετοχών στην Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας (Κεντρικό Κατάστημα: 2ας Νοεμβρίου με Ξενοφώντος) στον ειδικό λογαριασμό με την επωνυμία «ΠΑΕ Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937» έως και την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου