ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Να δώσει αξία ελπίδας …στο «διπλό»

να-δώσει-αξία-ελπίδας-στο-διπλό-209321

Μετά την επιτυχία στην Ιεράπετρα, ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει νίκη την Κυριακή με την Καλαμάτα

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Να δώσει αξία στο «διπλό» που πήρε την περασμένη Κυριακή στην Ιεράπετρα θέλει αυτή την Κυριακή ο Ολυμπιακός Βόλου καθώς στις 9 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής θα υποδεχθεί στη Νεάπολη (15.00) για το πρωτάθλημα της Football League την Καλαμάτα…

Ο Ολυμπιακός που «ξαναζέστανε» και τον κόσμο του έχει και θετική προϊστορία με την Καλαμάτα αφού στις συνολικά 21 συναντήσεις σε Α’ και Β’ Εθνική οι ερυθρόλευκοι έχουν 10 νίκες, 5 ισοπαλίες και 6 ήττες. Ο Ολυμπιακός ως γηπεδούχος έχει μια ήττα από την Καλαμάτα αλλά όχι στον Βόλο (24/10/04, 0-1 στη Θεσσαλονίκη) κι ενώ φέτος στη μεσσηνιακή πόλη έκανε το πρώτο του διπλό (1-2), την Κυριακή με νίκη θα ανανεώσει και πάλι τις ελπίδες για ψηλότερα παρά το ότι από τη διοίκηση έχει λεχθεί πως η ομάδα βρέθηκε εκτός του στόχου της ανόδου μετά την ήττα στην Ηγουμενίτσα.

Το τρίτο φετινό διπλό στην Ιεράπετρα και το πρόγραμμα ώς το τέλος δίνουν ελπίδες στον Ολυμπιακό Βόλου που βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας και υπολείπεται τέσσερις βαθμούς από τη 2η προνομιούχο θέση …να έχει δικαίωμα στο όνειρο, έστω και χωρίς πίεση.

Πάντως στον Ολυμπιακό «κοιτούν» τώρα μόνο το κυριακάτικο ματς το οποίο χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή, καθώς η Καλαμάτα που κέρδισε μετά από 13 αγωνιστικές (1) θα έρθει στον Βόλο για θετικό αποτέλεσμα, με ανανεωμένο ρόστερ και με τον Νίκο Αναστόπουλο στον πάγκο της.

Για τους ερυθρόλευκους πάντως ισχύει θεωρητικά η ελπίδα για πιο πάνω …αφού στις 8 αγωνιστικές που απομένουν ώς το τέλος της φετινής Football League θεωρητικά και βαθμολογικά οι 7 από τις 14 ομάδες έχουν δικαίωμα στο όνειρο για την κατάκτηση των δυο θέσεων ανόδου αφού η διαφορά 1ου -7ου είναι 10 βαθμοί.

Από τις 7 ομάδες οι περισσότερες ώς το τέλος έχουν να δώσουν από 4 αγώνες εντός-εκτός και μόνο η Νίκη έχει 3 εντός-5 εκτός, ενώ το αντίθετο Ολυμπιακός και Διαγόρας έχουν 5 ματς έδρας και 3 εκτός και έχουν και μεταξύ τους ματς (8/3) στον Βόλο.

Τα Τρίκαλα που βρίσκονται στην κορυφή (36 βαθμοί) έχουν σημαντικό προβάδισμα ενώ έχει να παίξει ένα ντέρμπι εκτός και έχει αντιπάλους ομάδας που μάχονται για την παραμονή. Τον Φεβρουάριο έχει αρχικά ματς στην έδρα του με τον Ασπρόπυργο και εκτός σε Βέροια και Αιγάλεω και τον Μάρτιο στην 23η υποδέχεται Θεσπρωτό, στην 24η πάει Ιεράπετρα, 24η υποδέχεται Καλαμάτα, 25η πάει Ρόδο παίζοντας με Ιάλυσο και στο φινάλε υποδέχεται τη Νίκη.

Ο Ιωνικός (31 β.) το Σάββατο έχει στην έδρα του τη Νίκη κι αμέσως μετά (20η) το Αιγάλεω, ενώ 21η παίζει στη Ρόδο με Διαγόρα. Τον Μάρτιο στην 22η υποδέχεται Ολυμπιακό, 23η πάει Τρίγλια κι ενώ 24η παίζει στην έδρα του με την Καβάλα, έχει τα δυο τελευταία ματς εκτός έδρας σε Ασπρόπυργο και Βέροια…

Η Βέροια (30 β.) μέσα στον Φεβρουάριο παίζει εκτός με Αιγάλεω και Θεσπρωτό και ενδιάμεσα έχει ντέρμπι έδρας με τα Τρίκαλα ενώ το Μάρτιο έχει στην έδρα της Ιεράπετρα (22η), Ιάλυσο (24η),Ιωνικό (26η) και εκτός Καλαμάτα και Νίκη.

Η Νίκη Βόλου (29 β.) το Σάββατο παίζει στη Νεάπολη της Αττικής με τον Ιωνικό, ενώ τα επόμενα τρία ματς είναι στη Νεάπολη του Βόλου ως γηπεδούχος με Διαγόρα (20η), Τρίγλια (22η) και ενδιάμεσα (21η) ως «φιλοξενούμενη» του Ολυμπιακού… Στην 23η και 24η αγωνιστική έχει δύο εξόδους σε Καβάλα και Ασπρόπυργο ενώ τα δυο τελευταία ματς είναι με Βέροια στον Βόλο και εκτός στα Τρίκαλα…

Η Καβάλα (29 β.) είναι η μόνη ομάδα με αήττητη έδρα και δεν έχει χάσει στο πρωτάθλημα μετά τις 30/11 (όταν έχασε στον Βόλο από τη Νίκη) και ώς το τέλος έχει ματς έδρας με Ιεράπετρα (20η), Ιάλυσο (22η), Νίκη (23η)και Διαγόρα (25η) και εκτός έδρας Θεσπρωτό (19η),Καλαμάτα (21η), Ιωνικό (24η), και Ολυμπιακό Βόλου(26η)…

Ο Ολυμπιακός (27 β.) στον Βόλο έχει 5 ματς με Καλαμάτα(19η), Νίκη (21η), Διαγόρα(23η), Αιγάλεω (24η), Καβάλα (26η), ενώ έχει τρεις «εξόδους» με Ιάλυσο (20η), Ιωνικό (22η) και Τρίγλια (25η)…

Ο Διαγόρας (26 β.) έχει τρία ματς εκτός έδρας και θα έρθει δυο φορές στο Βόλο για να παίξει στην 20η αγωνιστική με τη Νίκη και στην 23η με τον Ολυμπιακό, ενώ στην 25η θα πάει στην Καβάλα. Στην έδρα του έχει τα ματς με Ιάλυσο (19η), Ιωνικό (21η), Αιγάλεω (22η), Τρίγλια (24η) και Ασπρόπυργο(26η).

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσουν να βλέπουν το κάθε ματς ξεχωριστά και στο ματς με την Καλαμάτα στον Βόλο υπάρχει σίγουρα μια απουσία αφού έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του ο Ιμναν Ράντι που είχε «δει» την 4η κίτρινη κάρτα στην Ηγουμενίτσα. Ο Ράντι έχει παίξει ώς τώρα σε 12 ματς ενώ την περασμένη Κυριακή στην Ιεράπετρα πέτυχε και το πρώτο του γκολ με τα ερυθρόλευκα.

Την Κυριακή επιστρέφει σίγουρα ο Μανώλης Φαζός και αμφίβολοι ήταν οι Παύλος Μητρόπουλος και Σεραφείμ Παπαϊωάννου.Ο Τσιάρας που είχε επτά κίτρινες κάρτες θα εκτίσει στο ματς με τον Ιάλυσο εκτός έδρας όπως και ο Νίκος Μπουτζίκος. Από τους τραυματίες που ήταν εκτός αποστολής στην Κρήτη και χθες δεν προπονήθηκε ο

Γρατσάνης διαιτητής

Ο Βαγγέλης Γρατσάνης από την Ένωση Τρικάλων ορίστηκε διαιτητής στον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου – Καλαμάτα, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Football League.

Ο Γρατσάνης στο παρελθόν έχει διευθύνει τρία παιχνίδια του Ολυμπιακού Βόλου ένα στη Γ΄ Εθνική 27/11/16 Ολυμπιακός Β. – Διαγόρας Σεβαστής 0-0 και δυο στη Β’: 9/2/15: Καλαμαριά – Ολυμπιακός 0-1 και στις 5/6/14 το ντέρμπι Ολυμπιακός Β– Νίκη Β. 1-1.

Την Κυριακή στις 15:00, στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης, βοηθοί του θα είναι οι Ευθύμιος Κουρέντας και Μιχαήλ Μανάσης από την ίδια Ένωση. Τέταρτος θα είναι ο Σωτήριος Πέτσας (Τρικάλων).

Austrian Βοys: «Συνεχίζουμε»

Κοντά στους «ερυθρόλευκους» θα βρεθούν και στο παιχνίδι της Κυριακής με την Καλαμάτα οι Austrian Βoys, όπως αναφέρουν: «Την Κυριακή η ομάδα μας δίνει άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι με την ομάδα της Καλαμάτας. Εμείς για άλλον έναν αγώνα συνεχίζουμε το καθήκον μας να την στηρίξουμε και να ωθήσουμε τους παίχτες σε άλλο ένα τρίποντο.

Στις 13:30 αναχωρούμε από το πάρκο της Ορμινίου στη Νέα Δημητριάδα. Ενημερώνουμε τον κόσμο μας ότι θα έχουμε εισιτήρια των 7 ευρώ έξω από το γήπεδο».

Εως 14/2 η αύξηση του Μ.Κ.

Παράταση στην διαδικασία αύξησης μετοχικού κεφαλαίου αποφάσισε να δώσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937. Η αρχική καταληκτική ημερομηνία ήταν η 1η Φεβρουαρίου και αποφασίστηκε να δοθεί παράταση έως και την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι να αποκτήσουν μετοχές μπορούν να καταθέτουν το αντίτιμο της/των μετοχής/μετοχών (30 ευρώ η μία) στην Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας (Κεντρικό Κατάστημα: 2ας Νοεμβρίου με Ξενοφώντος) στον ειδικό λογαριασμό με την επωνυμία «ΠΑΕ Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937» έως και την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου