ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Περιμένει τα καλύτερα στον β΄ γύρο ο Ολυμπιακός Βόλου

περιμένει-τα-καλύτερα-στον-β΄-γύρο-ο-ολ-258716

Ο Ολυμπιακός Βόλου που μετά την ήττα στην Καβάλα υποχώρησε στην 6η θέση

Στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Football League υποχώρησε ο Ολυμπιακός Βόλου μετά την ήττα με 2-0 στην Καβάλα στο φινάλε του α΄ γύρου και στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος από τη νέα χρονιά θα κληθεί να καλύψει και πάλι τις διαφορές από την κορυφή που η απόσταση έμεινε στους 8 βαθμούς και από την 2η θέση που οι 4 έγιναν 5 βαθμοί.

Ο πρώτος αγώνας του β΄ γύρου και του 2020 είναι με τον Ασπρόπυργο το Σάββατο 4 Ιανουαρίου στο γήπεδο της Νεάπολης, ενώ ήδη οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου πήραν ρεπό ενόψει και των εορταστικών ημερών και επιστρέφουν στις προπονήσεις το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου, ενώ στο επόμενο και όχι μόνο ματς θα λείψουν ο Λάσκαρης και ο Φαζός λόγω τιμωρίας

Οσον αφορά στο προχθεσινό ματς στην Καβάλα ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Σούλης Παπαδόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου τόνισε: « Πρώτα απ’ όλα θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια για τον θάνατο του φροντιστή της Καβάλας Βασίλη Βασιλειάδη. Κάποιοι φροντιστές και φυσικοθεραπευτές είναι πιο χρήσιμοι από προπονητές και ποδοσφαιριστές. Αν δεν ήταν το περιστατικό αυτό και ο Παύλος Δερμιτζάκης, δε θα ερχόμουν στη συνέντευξη Τύπου, λόγω της διαιτησίας. Έπρεπε να σεβαστώ το περιστατικό αυτό και τον Παύλο Δερμιτζάκη που έχουμε παίξει πολλές φορές αντίπαλοι και τον σέβομαι απεριόριστα. Νομίζω ότι ήμασταν αρκετά καλοί απέναντι σε μια ομάδα πολύ καλή δουλεμένη που ξεκινάει από πίσω το παιχνίδι της με γρήγορους επιθετικούς. Ήμασταν καλά διαβασμένοι και μπλοκάραμε τους επιθετικούς ειδικά στο α’ μέρος. Λόγω της διαιτησίας αλλάξανε τα πάντα στο β’ μέρος. Μας έδωσε μια αποβολή γιατί ο παίκτης μας τον είπε: «Δώσε και σε μας ένα φάουλ». Εκεί κριθήκαν όλα. Παρόλα αυτά και με 10 παίκτες ρισκάραμε πάρα πολύ. Προσπαθούσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες ενώ οι αντίπαλοι έκαναν καθυστερήσεις και λόγω άγχους. Δεν μας δόθηκε ένα πέναλτι στο 86’ και μετά μπήκε το δεύτερο γκολ. Όταν κερδίζει μια ομάδα η νίκη είναι δίκαιη και δεν έχει να κάνει με τη διαιτησία. Αδικήθηκε και η Καβάλα σε πολλά παιχνίδια. Εμείς όταν πάμε να φτάσουμε πολύ κοντά, τρώμε μια κατραπακιά από αυτούς (σ.σ. τους διαιτητές) και μας στέλνουν πίσω. Το ίδιο έγινε με τον Ιωνικό, το ίδιο έγινε και με την Καβάλα».

Στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος και μέχρι το παιχνίδι με τον Ασπρόπυργο, για την πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου της Φούτμπολ Λιγκ, αναμένεται να γίνουν και προσθήκες στο ρόστερ και σίγουρα θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ο νεοαποκτηθείς Παύλος Μητρόπουλος και άλλα νέα πρόσωπα.

Εκτός του Μητρόπουλου προπονήσεις με την ομάδα έκανε και ο 24χρονος Αργεντινός μέσος Χούλιαν Μαξιμιλιάνο Ναβαλόν, που ήρθε στον Βόλο ύστερα από εισήγηση του Σούλη Παπαδόπουλου καθώς εκείνος ήταν που τον πήγε το περασμένο καλοκαίρι στον Διαγόρα Ρόδου, ενώ ένα όνομα που ξαναακούστηκε είναι του Θωμά Ναζλίδη που έμεινε ελεύθερος από τα Χανιά και ήταν στόχος της βολιώτικης ΠΑΕ το περασμένο καλοκαίρι. Επίσης και ο Λόρι Κέρι συζητά με τον Ολυμπιακό για την επιστροφή του στους «ερυθρόλευκους», στους οποίους είχε αγωνιστεί για έξι μήνες την περίοδο 2016-17 στη Γ’ Εθνική. Είχε αποκτηθεί τον Ιανουάριο του 2017 καταγράφοντας 12 συμμετοχές και τρία γκολ, ενώ οι χρονιές του μετά ήταν με πολλά γκολ.

Αύξηση Μ.Κ. της ΠΑΕ

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου με την οποία κάνει γνωστό πως προχωρά σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, με την έκδοση 1000 μετοχών, η οποία καθεμιά κοστίζει 30 ευρώ. Καλεί, δε, τους φιλάθλους της ομάδας να συμμετάσχουν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και να υπάρξει όσο τον δυνατόν μεγαλύτερη πολυμετοχικότητα. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 προχωρά σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, το οποίο θα είναι ισόποσο του αρχικού κεφαλαίου, με την έκδοση 1.000 μετοχών των 30 ευρώ εκάστη, προκειμένου να δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας να γίνουν συμμέτοχοι σ΄ αυτή την προσπάθεια που ξεκίνησε από το καλοκαίρι, μετά την άνοδο της ομάδας μας στις επαγγελματικές κατηγορίες και συνεχίζεται ώστε ο Ολυμπιακός Βόλου να βρεθεί εκεί όπου ανήκει, στην κορυφαία κατηγορία.

Για τον σκοπό αυτό, την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη πολυμετοχικότητα του Ολυμπιακού Βόλου δηλαδή, όσοι εκ των μετόχων συμμετείχαν στο αρχικό κεφάλαιο αποποιήθηκαν το εκ του νόμου δικαίωμά τους στην αύξηση.

Οι ενδιαφερόμενοι να αποκτήσουν μετοχές μπορούν να καταθέτουν το αντίτιμο της/των μετοχής/μετοχών στην Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας (κεντρικό κατάστημα 2ας Νοεμβρίου με Ξενοφώντος) στον ειδικό λογαριασμό με την επωνυμία «ΠΑΕ Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937» έως και την 1η Φεβρουαρίου.

Για την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία της αύξησης έχει δημιουργηθεί 7μελής επιτροπή με επικεφαλής τον Κυριάκο Κυριακόπουλο και μέλη τους Νίκο Τσεκούρα, Δημήτρη Μουρτζίνο, Αλέξανδρο Μεταφτσή, Δημήτριο Πέγιο, Γιάννη Θεοδωρίδη (ως πρόεδρος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών) και ένας εκπρόσωπος των οργανωμένων φιλάθλων. Η 7μελης επιτροπή θα συνδράμει στην προσπάθεια των μελών της διοίκησης της ΠΑΕ για την ολοκλήρωση των διαδικασιών. Ηρθε η ώρα των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους. Ολυμπιακός Βόλου για πάντα».

Φιλικά για το μπάσκετ

Η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, την περίοδο των γιορτών θα πραγματοποιήσει φιλικά παιχνίδια, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της. Την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου θα παίξει με την Ανάληψη, το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου με την Αγριά και στις 2 Ιανουαρίου με τη Νίκη Βόλου. Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος, το προπονητικό επιτελείο και οι καλαθοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου εύχονται σε όλους Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το 2020.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου