ΤΟΠΙΚΑ

Ανάσταση με γεννητούρια στο Νοσοκομείο Βόλου

ανάσταση-με-γεννητούρια-στο-νοσοκομε-110066

Υγιέστατο αγοράκι έφερε στον κόσμο 37χρονη Βολιώτισσα, λίγα λεπτά μετά το Χριστός Ανέστη

Τη φετινή Ανάσταση θα τη θυμούνται για πολλά χρόνια στη Μαιευτική Κλινική του Νοσοκομείου γιατροί και μαίες, αλλά και κατ’ επέκταση όλο το προσωπικό του Αχιλλοπουλείου.

Είχαν τη χαρά να μοιραστούν συγκινητικές στιγμές, όταν λίγα λεπτά μετά τις 12, που σήμανε Ανάσταση το βράδυ Μεγάλο Σάββατο, 37χρονη γυναίκα έφερνε στον κόσμο υγιέστατο αγοράκι.

Αν και δεν ήταν η πρώτη γέννα που έγινε από την ημέρα που ξεκίνησε η καραντίνα, όλοι υποδέχτηκαν το μωρό με μεγάλη χαρά και χειροκροτήματα.

Στις δυσκολίες των ημερών, εν μέσω πανδημίας, με το προσωπικό όλες αυτές τις μέρες να είναι επί ποδός δίνοντας τον καλύτερο εαυτό του, αυτά τα γεννητούρια, την ώρα που ο Χριστός ανασταινόταν, απέκτησαν άλλη διάσταση.

«Νιώσαμε ότι γεννήθηκε η ελπίδα», είπε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η διευθύνουσα της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας. «Τα γεννητούρια έχουν πάντα αξία, μα ακόμη μεγαλύτερη έχουν μάλλον αυτόν τον καιρό. Δίνουν το μήνυμα πως ό,τι κι αν γίνει η ζωή ξεκινά νικήτρια», πρόσθεσε η Κατερίνα Χαρανά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το νεογέννητο αγοράκι είναι το δεύτερο παιδί της οικογένειας. Μάλιστα η μητέρα μόλις είχε μπει στον μήνα της και δεν περίμενε τόσο γρήγορα τη γέννα. Το μωρό ως φαίνεται όμως ήταν βιαστικό και έτσι μόλις μετέβη στο Νοσοκομείο Βόλου η 37χρονη σήμανε συναγερμός. Ολοι βρίσκονταν στη θέση τους για να παρέχουν κάθε δυνατή βοήθεια. Ολα εξελίχτηκαν ομαλά και σε λίγα λεπτά ο μπόμπιρας αντίκριζε το φως της ζωής, κάνοντας τρισευτυχισμένους τους γονείς του, με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές να τους εύχονται να τους ζήσει ο μικρός, να είναι γερός και τυχερός πάντα στη ζωή του!

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου