ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ

τον-χαβα-τουσ-704251

Στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ κυριαρχεί οργή εναντίον της Επιτροπής Πολιτών. Τα όσα διαδραματίστηκαν προχθές στο Μεταξουργείο «ξεχείλισαν το ποτήρι», όπως έλεγαν χθες στη στήλη στελέχη του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν την εκδήλωση μέλη της ΝΕ μόλις είδαν στο ακροατήριο εκπροσώπους της Επιτροπής, ανυποψίαστοι για το τι θα ακολουθούσε, τους ενημέρωσαν ότι αν θέλουν τον λόγο για να κάνουν μία σύντομη τοποθέτηση, θα τον έχουν.

Δεν πήραν καμία απάντηση. Άλλωστε, όπως φάνηκε και αργότερα, αυτό που ένοιαζε τους συγκεκριμένους ακτιβιστές ήταν να κάνουν μπάχαλο την εκδήλωση.

Επανειλημμένα τους προτάθηκε να πάρουν τον λόγο, εκείνοι όμως… τον χαβά τους.

Β.Κ.

ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ

Πάντως την ώρα που στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έμπαιναν μπροστά και έφτιαχναν «ανθρώπινη αλυσίδα» απέναντι στους ακτιβιστές, ορισμένοι άλλοι, παρότι κάθονταν στην πρώτη σειρά του ακροατηρίου, κοιτούσαν από μακριά τα όσα διαδραματίζονταν μέσα στην αίθουσα του Μεταξουργείου.

Μακριά από το «πεδίο μάχης» κυκλοφορούσαν πάνω – κάτω στον διάδρομο με τα χέρια στις τσέπες…

Αφησαν τους άλλους να βγάλουν το «φίδι από την τρύπα», μπας και γλιτώσουν το κράξιμο, αφού όποιος ξέρει πρόσωπα και πράγματα γνωρίζει και ποιοι είναι εκείνοι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, που όλο αυτό το διάστημα χαϊδεύουν τα αυτιά της Επιτροπής υπολογίζοντας τις ψήφους.

Β.Κ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου