ΤΑΞΙΔΙΑ

Η μαγεία του Αν. Πηλίου μέσα από τη φιλοξενία του Hotel Apartment and Suites Karaoulanis Beach

η-μαγεία-του-αν-πηλίου-μέσα-από-τη-φιλο-520141

Ανακαλύψτε τη μαγεία του Ανατολικού Πηλίου μέσα από τη φιλοξενία του Hotel Apartment and Suites Karaoulanis Beach.

Οι μαγευτικές εικόνες, τα δυνατά συναισθήματα, το Πήλιο. Σε μια από τις πιο όμορφες και προνομιακές θέσεις, στη φημισμένη παραλία Παπά Νερό, χτισμένο αμφιθεατρικά πάνω σε βράχο βρίσκεται το ξενοδοχείο Karaoulanis Beach.

Η θέα στη θάλασσα, η ονειρεμένη ανατολή ηλίου.

Τα δωμάτια, οι σουίτες, η πισίνα το Blue Bar διαθέτουν απεριόριστη θέα σε ένα από τα πιο ονειρεμένα τοπία του Αιγαίου και υπόσχονται ξεκούραστες διακοπές.

Οι άνθρωποι, η φιλοξενία, η ατμόσφαιρα προσφέρουν ευχάριστη και άνετη διαμονή. Πάντα πρόθυμοι να σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες και να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας.

Η απόλυτη θέα

Η απόλυτη θέα από τα δωμάτια σας της καταγάλανης θάλασσας και της παραλίας θα σας ξεκουράσει ξεχνώντας την πρόσβαση από το επικλινές έδαφος του ξενοδοχείου που είναι κτισμένο αμφιθεατρικά πάνω σε βράχο με υψομετρική διαφορά από τον παραλιακό δρόμο σε ράμπα 30 μ περίπου ή 60 περίπου σκαλοπατιών έως την κεντρική είσοδο του συγκροτήματος.

Ξεχωριστή θέση κατέχουν οι 2 σουίτες των 2-4 ατόμων με την απέραντη θέα τους, τα θαυμάσια μπαλκόνια τω 20-30-τ.μ και τις στήλες υδρομασάζ για τη χαλάρωσή σας. Οι σουίτες προσφέρονται για ιδανική διαμονή σε νεόνυμφους που αγαπούν την θέα στο Αιγαίο.

Λόγω της πανδημίας του covid -19, η Πισίνα του ξενοδοχείου θα παραμείνει κλειστή για την χρονιά αυτή προς αποφυγή συνωστισμού βάση των νέων προϋποθέσεων, προδιαγραφών που απαιτούν, οι νέοι κανονισμοί για την διασφάλιση της υγείας όλων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου