ΤΟΠΙΚΟ

Αρχίζει δουλειά η νεοφώτιστη Ενωση Λεχωνίων-Νηλέα

αρχίζει-δουλειά-η-νεοφώτιστη-ενωση-λε-889224

Η επάνοδος στην Α’ ΕΠΣΘ για την Ένωση Λεχωνίων Νηλέα δεν θα αλλάξει τη φιλοσοφία της ομάδας, που θα στηριχθεί στα δικά της παιδιά, κρατώντας πάνω από 20 παίκτες από το περσινό ρόστερ.

Η ομάδα του σταθερού στον πάγκο τα τελευταία πέντε χρόνια Κυριάκου Κοκκινάκη αρχίζει σήμερα στο γήπεδο των Κάτω Λεχωνίων στις 18.00 την προετοιμασία της, με τον 39χρονο Κώστα Κουβαρά να έχει από φέτος διπλό ρόλο ποδοσφαιριστή και βοηθού προπονητή, ενώ οι «πράσινοι» διαθέτουν και γυμναστή, τον Ορφέα Στυλιαρογιάννη, που ήταν πέρσι σε ομάδα της Κομοτηνής λόγω σπουδών, αλλά κατάγεται από τα Λεχώνια.

Τσουμάνης, Γκογκινούδης, Πάγια, Σταμπούλογλου, Αράμπογλου, Κουβαράς, Κώστογλου, Λιάκος, Ιντζόγλου, Βιζάνι, Μούτος, Σκαντζούρης, Μαλούσι, Γράντζας, Τσαφούτας, Κατσίμπαλης, Παλάντζας, Αδάμος, Μπικοράρος, Πακάκης, Λατίφι, Δαρής, Βαϊόπουλος είναι οι ποδοσφαιριστές που υπολογίζει από πέρσι η τεχνική ηγεσία, ενώ έφυγαν ο Κύπριος επιθετικός Κυριάκος Μακρής, που ολοκλήρωσε τις σπουδές του και επέστρεψε στη χώρα του, και ο τερματοφύλακας Νίκος Στεργιάδης.

Δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Μάριο Μάρκο (πλάγιος επιθετικός Μαγνησιακό) και Μάριος Μαλλιαρός (μέσος από ΑΕ 2002), ενώ το παρών αναμένεται να δώσουν σήμερα και άλλοι τουλάχιστον τρεις καινούργιοι παίκτες που έχουν συμφωνήσει. Να σημειωθεί ότι Βιζάνι, Πάγια και Γκογκινούδης θα μπουν αργότερα στην προετοιμασία.

Σε δήλωσή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο 53χρονος προπονητής Κυριάκος Κοκκινάκης επισημαίνει: «Ελπίζω να είμαστε όλοι υγιείς και να μπορέσουμε να εκπληρώσουμε τον αποκλειστικό στόχο που έχουμε, αυτόν την παραμονής.

Θα προσπαθήσουμε μέσα από τη δουλειά στην προετοιμασία να παρουσιαστούμε με διαφορετικό πρόσωπο στο αμυντικό κομμάτι, γιατί πέρσι ήμασταν η πιο επιθετική ομάδα και διότι φέτος θα είναι πολύ πιο δύσκολο το πρωτάθλημα. Στηριζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις και στα δικά μας, για να πετύχουμε τους στόχους μας».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου