ΤΟΠΙΚΟ

Νίκησε 0-2 ο Θησέας τον Σαρακηνό

νίκησε-0-2-ο-θησέας-τον-σαρακηνό-441744

Μπορεί ο Σαρακηνός να στάθηκε αρκετά καλά με αντίπαλο τον Θησέα στο εντός έδρας ματς προετοιμασίας, αλλά τελικά οι φιλοξενούμενοι του Κώστα Σταματίου ήταν αυτοί που πήραν τη φιλική νίκη γοήτρου με 0-2.

Τα γκολ σημειώθηκαν στο 78’ και το 92’. Το σκορ άνοιξε ο Σπύρος Γκάγκας, που είχε προωθηθεί και αξιοποίησε τη σέντρα του Αλμπανίδη, τελειώνοντας τη φάση με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή (0-1). Στις καθυστερήσεις ο Κοτζαθανάσης με απευθείας εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα της φιλικής αναμέτρησης.

Ο Κώστας Σταματίου έδωσε την ευκαιρία σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής, μένοντας από κάποιους ικανοποιημένους και διαπιστώνοντας για κάποιους άλλους πως είναι ακόμη ανέτοιμοι για το επίπεδο της Γ’ Εθνικής και ότι παρά το δεδομένο ταλέντο τους, χρειάζονται δουλειά.

Ο έμπειρος τεχνικός ξεκούρασε τον Κουκουτή και τον Δημουλά και προφύλαξε τον Φουρκιώτη, που είχε μία κάκωση και επιστρέφει από σήμερα στο πρόγραμμα. Ο υψηλόσωμος στόπερ Δίντσης, που μάλλον θα επιστρέψει στην ομάδα, ήταν ένα από τα νέα πρόσωπα του Θησέα, καθώς δοκιμάστηκε και ο νεαρός Θανάσης Τσακίρης από την ομάδα των Πετραλώνων, που πέρασε φοιτητής στον Βόλο και αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ.

Απόφαση της τεχνικής ηγεσίας είναι έως το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο, που ο Θησέας θα δώσει τον δεύτερο αγώνα του για το Κύπελλο Ελλάδος, να μη γίνει κάποιο άλλο φιλικό, ενώ μετά την αυριανή πρωινή προπόνηση θα δοθεί ρεπό στους παίκτες έως τη Δευτέρα.

Μία μικρή ανησυχία υπάρχει για τον Τσιανάκα, που έγινε αναγκαστική αλλαγή, ενώ να τονιστεί ότι χρησιμοποιήθηκε χθες σε μία θέση άγνωστη γι’ αυτόν, αυτή του φορ.

Σε ό,τι αφορά τον Σαρακηνό, ο προπονητής του, Γιάννης Φασουράκης, έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, με δεδομένο ότι έβαλε στη βασική ενδεκάδα και δύο παίκτες, τους Μαυρίδη και Καραλόπουλο, που έχουν ελάχιστες προπονήσεις.

Ειδική μνεία αξίζει να γίνει στον 15χρονο χαφ Θεοχάρη, που μετά την εμφάνισή του και τα δύο γκολ που έβαλε στο φιλικό με τη Δάφνη (6-1 το σκορ), και χθες έδειξε καλά στοιχεία.

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Γιοβάνης, Βασιλείου, Ράπτης, Γιαμαλής, Μαυρίδης, Καραλόπουλος, Καρακώστας, Δημόπουλος, Αντωνίου, Αραμπατζής

Στο δεύτερο μέρος: Σκούρας, Τριανταφύλλου, Μοράλες, Γκλαβίνης, Θεοχάρης

ΘΗΣΕΑΣ: Κοντοστάθης, Παπουτσής, Γκάγκας, Σπαθής, Κατσιγιάννης, Αλεξίου, Κουτσούκης, Κοτζαθανάσης, Μάρκου, Νούλας, Τσιανάκας

Στο δεύτερο έπαιξαν οι Δίντσης, Αλμπανίδης, Μαλίκι, Παπαδήμας, Τσακίρης, Καρατσόλης

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου