ΤΟΠΙΚΟ

Ισοπαλία ανάμεσα σε Κ17 ΝΠΣ Βόλος και Πύρασο

ισοπαλία-ανάμεσα-σε-κ17-νπσ-βόλος-και-πύ-458042

Το ισόπαλο 1-1 ήταν το σκορ του φιλικού παιχνιδιού ανάμεσα στην Κ17 του ΝΠΣ Βόλος και τον Πύρασο, που έγινε στο βοηθητικό του ΕΑΚ.

Η ομάδα του Γιώργου Δανόπουλου προηγήθηκε με 1-0 στο 55’ με σκόρερ τον Νταβλαμάνο, που ευστόχησε με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, αλλά ο Πύρασος ισοφάρισε στο 73’. Το μισό και παραπάνω γκολ ανήκε στον Γιάννη Αραπίτσα, που πέρασε όλον τον κόσμο και σέρβιρε για τον Ζάχο, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η ομάδα του Γιάννη Σιαμέτη είχε αρκετές απουσίες (Οικονόμου, Αγιασιώτης, Κατής, Σταντζούρης, Παπαδογιώργος, Μπασδάνης, Καραγιώργος, Τσάμης), ενώ μεθαύριο Τετάρτη θα αναμετρηθεί με την Αγία Αννα.

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Καποτάς, Σίμος, Βαϊνόπουλος, Ζέρβας, Τρίχας, Ορτένζιος, Κωνσταντόπουλος, Κουφογιώργος, Δημόπουλος Ρ., Τζαφέρι, Τόμε

Επαιξαν στο δεύτερο μέρος και οι: Διακόσιας, Παπούλιας, Κατσαρός, Ρέντι, Καμπέρης, Πλωμαρίτης, Μακρονάσιος, Χάνος, Φουντουλίτσας, Νταβλαμάνος, Ζαρίφης, Ομέρ

ΠΥΡΑΣΟΣ: Κεφαλάς, Φλώρος, Θ. Παπαδόπουλος, Μιχόπουλος, Δημητριάδης, Μπούτλας, Θεοδωρόπουλος, Τζίκας, Γκαραβέλας Θ., Ζάχος, Αραπίτσας Γ.

Επαιξαν στο δεύτερο μέρος και οι: Τάσος, Ερρινάκης, Γκαραβέλας Γ., Κοσμάς, Ζητούδης, Γάτος

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου