ΤΟΠΙΚΟ

Αρχίζει προετοιμασία και σχηματίζει διοίκηση ο Διαγόρας

αρχίζει-προετοιμασία-και-σχηματίζει-458084

Σήμερα αρχίζει η προετοιμασία του Διαγόρα Στεφανοβικείου για τη νέα σεζόν με μια πρώτη γνωριμία των παικτών με τον υπηρεσιακό προπονητή και βετεράνο ποδοσφαιριστή της ομάδας, Παναγιώτη Κουντούρη.

Ο Διαγόρας, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και την αποχώρηση του διοικητικού ηγέτη και βασικού χρηματοδότη, Σάκη Πρασσά, μπαίνει σε μία άλλη εποχή, όπου το βάρος θα δοθεί σε νεαρούς παίκτες, ενώ τέσσερις έμπειροι, ο Νίκος Καρατζιώλης, ο Αποστόλης Πρασσάς καθώς και οι Σπύρος και Κώστας Καραπλιάγκος, επιστρέφουν στην ομάδα.

Ακολούθως σήμερα στις 9 το βράδυ, μέσα από εκλογική διαδικασία θα προκύψει το διοικητικό σχήμα που θα καθοδηγήσει τον σύλλογο τη νέα περίοδο. Το ΔΣ θα έχει πολλά νέα πρόσωπα και πρόεδρος το πιο πιθανό είναι να αναλάβει ο Κώστας Καραβασίλης, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας και πρώην παράγοντας. Στα θέματα ημερήσιας διάταξης εκτός από τη διενέργεια αρχαιρεσιών για την εκλογή νέου Δ.Σ. (παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου), είναι και ο εκ νέου εναρμονισμός του καταστατικού του συλλόγου με το καινούργιο καταστατικό της ΕΠΟ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου