ΤΟΠΙΚΟ

Ηττα για τα κορίτσια στην Πάτρα

ηττα-για-τα-κορίτσια-στην-πάτρα-561881

Την ήττα γνώρισε η γυναικεία ομάδα Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα, με σκορ 14 – 12, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α2 κατηγορίας, από την ομάδα της Ακαδημίας Πάτρας.

Οι αθλήτριες του Βαγγέλη Ιωάννου, παρ’ όλες τις ελλείψεις (Παπούλια, Ασλανίδου, Μαργαρίτη) και το μακρύ ταξίδι προς την πρωτεύουσα της Αχαΐας στάθηκαν με αξιοπρέπεια μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αν και ξεκίνησαν νωθρά και με πολλά προβλήματα στην επίθεση, κατάφεραν με σφιχτή άμυνα να μείνουν μέσα στο παιχνίδι, το οποίο στο ημίχρονο βρήκε τις Πατρινές προηγούμενες με 8 – 4.

Η πολύ καλή άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο σε συνδυασμό με την καλές επεμβάσεις της Κυριάκου έφεραν την ανατροπή και η ομάδα του Κενταύρου Αγριάς στο 52ο λεπτό μείωσε στο ένα γκολ 11 – 10. Στο σημείο εκείνο μάλιστα, δύο χαμένες επιθέσεις και ένα χαμένο πέναλτι δεν έδωσαν την ευκαιρία στον Κένταυρο να πετύχει την ισοφάριση. Η δίλεπτη στη Σταμοπούλου στο 54ο λεπτό αποδιοργάνωσε τις προσπάθειες των αθλητριών του Κενταύρου, δίνοντας την ευκαιρία στην Ακαδημία Πάτρας να προηγηθεί με σκορ 14 – 10 τρία λεπτά πριν το τέλος του παιχνιδιού. Παρόλα αυτά οι αθλήτριες του Κενταύρου Αγριάς το πάλεψαν μέχρι τέλους, μειώνοντας το σκορ στο τελικό 14 – 12.

Ο Κένταυρος Αγριάς αγωνίσθηκε με τις:

Κυριάκου, Αδάμου (2), Βλάχου (1), Δάμου, Αργυρίου, Μεκάση, Σταμοπούλου (6), Σισμανίδου (3), Παπαδοπούλου, Μανώλη, Σιρανίδου, Παπαρίζου.

Επόμενος αγώνας του Κενταύρου Αγριάς είναι την ερχόμενη Κυριακή 1 Δεκεμβρίου στις 16.00 στο κλειστό του ΕΑΚ με την ομάδα του Άρη Νικαίας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου