ΤΟΠΙΚΟ

«Μην πιάνετε το Ρήγα στο στόμα σας»

μην-πιάνετε-το-ρήγα-στο-στόμα-σας-564378

Την απάντησή του στην ανακοίνωση του προέδρου των Λευκαδίων, κ. Γιάννη Καλαϊτζίδη έδωσε η κυανόλευκη διοίκηση, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε. Σε αυτή τονίζεται πως οι καταγγελίες του προέδρου της ομάδας της Ημαθίας δεν… στέκουν, καθώς ο ίδιος ο τεχνικός των Λευκαδίων ευχαρίστησε τους κυανόλευκους για τη φιλοξενία.

Παράλληλα, αναφέρει πως το όνομα του Ρήγα είναι πολύ σπουδαίο για να το ξεστομίζει ο κ. Καλαϊτζίδης εάν θέλει να το… παίξει «μεγαλοπρόεδρος», επισημαίνοντας πως «την Κυριακή 24/11 στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου υπήρχαν δημοσιογράφοι από 5 διαφορετικά site, 2 εφημερίδες και έναν ραδιοφωνικό σταθμό. Πως γίνεται κανείς τους να μην αντιλήφθηκε όλα αυτά τα “ενδιαφέροντα” που φαντάζεται ο κ. Καλαϊτζίδης; Ούτε μία αναφορά; Ούτε μία φωτογραφία;».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ρήγα έχει ως εξής:

«Με έκπληξη και απογοήτευση πληροφορηθήκαμε τις δηλώσεις του προέδρου του ΑΣ Λευκαδίων. Με έκπληξη γιατί όσοι ήταν στο γήπεδο απόλαυσαν έναν πολύ καλό ποδοσφαιρικό αγώνα, όπου οι φίλαθλοι πανηγύρισαν με την ψυχή τους τα γκολ των ομάδων τους, αλλά και με απογοήτευση γιατί άνθρωποι εφήμεροι στο ποδόσφαιρο επιλέγουν να στρέψουν τα φώτα της δημοσιότητας επάνω τους με αυτό τον τρόπο.

Προφανώς ο κ.Γιάννης Καλαϊτζίδης δεν φρόντισε να μάθει ότι υπάρχει σε βίντεο ολόκληρος ο αγώνας, υπάρχουν οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας των Λευκαδίων, κ.Παπανώτα, όπου ευχαριστεί ξανά και ξανά τον Α.Σ. Ρήγα Φεραίο για την φιλοξενία του.
Την Κυριακή 24/11 στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου υπήρχαν δημοσιογράφοι από 5 διαφορετικά site, 2 εφημερίδες και έναν ραδιοφωνικό σταθμό. Πως γίνεται κανείς τους να μην αντιλήφθηκε όλα αυτά τα «ενδιαφέροντα» που φαντάζεται ο κ. Καλαϊτζίδης; Ούτε μία αναφορά; Ούτε μία φωτογραφία;

Ας μην παίζουμε με τις λέξεις, ούτε να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Αν ο κ.Καλαϊτζίδης θέλει να γίνει αγαπητός στους φιλάθλους των Λευκαδίων και να παριστάνει τον μεγαλοπρόεδρο ας επιλέξει άλλον τρόπο. Το όνομα του Ρήγα Φεραίου είναι πολύ μεγάλο και σπουδαίο για να τολμά να το ξεστομίζει.

Θα ήταν καλύτερα να ασχοληθεί με τα συνεχή κρούσματα απειθαρχίας των ποδοσφαιριστών του και με την συγκεκριμένη μερίδα οπαδών που σε ένα ακόμα παιχνίδι δημιούργησαν προβλήματα με τα όργανα της τάξης. Πληροφοριακά ο κύριος τον οποίο ο πρόεδρος των Λευκαδίων στόλισε με αρκετά «γαλλικά» ήταν ο επικεφαλής της Αστυνομικής δύναμης στον αγώνα.

Καλή συνέχεια στην όμορφη προσπάθεια που καταβάλει η ομάδα του ΑΣ Λευκαδίων και μακάρι και άλλες ομάδες από κωμοπόλεις να καταφέρουν με την παρουσία τους να κοσμήσουν τα Ελληνικά Πρωταθλήματα. Είναι όμως κάποια πράγματα, όπως τα 87 χρόνια ιστορίας του ΑΣ Ρήγα Φεραίου, που όσα χρήματα και αν ξοδέψει κανείς δεν μπορεί ούτε να τα αποκτήσει, ούτε και να σταθεί στο ίδιο ύψος μαζί τους».

Ο πρόεδρος των Λευκαδίων, κ. Γιάννης Καλαϊτζίδης νωρίτερα είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία κατήγγειλε την «άθλια συμπεριφορά» των οπαδών του Ρήγα, όπως την χαρακτηρίζει, καλώντας τις αρμόδιες αθλητικές αρχές «να παρέμβουν άμεσα, ώστε να μην  αντιμετωπίσουν ξανά φίλαθλοι άλλης ομάδας τις οργανωμένες χυδαιότητες των οπαδών του Ρήγα Φεραίου» αλλά και την Ελληνική Αστυνομία «να προβληματιστεί για τα μέτρα τάξης που πρέπει να λαμβάνει σε τέτοιους αγώνες, που αντί να είναι γιορτή του ποδοσφαίρου, στο γήπεδο του Βελεστίνου κατέληξαν να είναι πολεμική αναμέτρηση».

Τα βλέμματα στο Μακροχώρι

Να αφήσουν πίσω τους το παιχνίδι απέναντι στα Λευκάδια καλούνται οι παίκτες του Ρήγα και το τεχνικό επιτελείο. Χθες το πρόγραμμα περιείχε ρεπό, ενώ από σήμερα ξεκινά η προετοιμασία για τον αγώνα στο Μακροχώρι απέναντι στην τοπική ομάδα της Ένωσης Αποστόλου Παύλου.

Σε αγωνιστική δράση επιστρέφει ο Γιώργος Χατζής, που ήταν τιμωρημένος στον αγώνα της περασμένης Κυριακής, ενώ και ο Δημήτρης Χατζηαθανασίου αναμένεται να τεθεί κανονικά στη διάθεση του προπονητή του ενόψει του παιχνιδιού της επόμενης Κυριακής.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου