ΤΟΠΙΚΟ

Εύκολα ο Διαγόρας, 2-0 τον Πανιώνιο

εύκολα-ο-διαγόρας-2-0-τον-πανιώνιο-746892

Νικηφόρα πέρασε το εμπόδιο του Πανιώνιου ο Διαγόρας, με την ομάδα του Στεφανοβικείου να είναι καλύτερη και αποδοτικότερη στην τελική προσπάθεια, παρά το φτωχό 0-2 χθες το πρωί στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάς. Για τους φιλοξενούμενους του Αλέξη Παγκαρλιώτα, το σκορ άνοιξε στο 8’ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή ο Καραμανλής, που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Καγιάννη. Στο 14’ ακολούθησε σουτ του Καπούλα, που σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ την ίδια «ατυχία» είχε και ο Βαλωτής στο 32’, σημαδεύοντας εκ νέου το δοκάρι. Επτά λεπτά μετά όμως και από έξοχη ενέργεια από τα αριστερά του Γκαραλιάκου, ο Τσουκάλης βρέθηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή και με άπιαστη κεφαλιά σημείωσε και το 0-2. Στο β’ μέρος με τον Πανιώνιο να προσπαθεί να απειλήσει και να μειώσει το σκορ, ο Διαγόρας είχε και τρίτο δοκάρι με τον Γουτούλη στο 60’ έπειτα από εκτέλεση φάουλ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΔΙΑΓΟΡΑΣ 0-2

Σκόρερ: (8’ Καραμανλής, 39’ Τσουκάλης)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Καγιάννης, Ι. Φώτου, Στεργιόπουλος (61’ Ντόντης), Ράπτης, Τανάγιας, Σαρίδης, Καραγεώργος, Στεργίου (46’ Κωστούλας), Λυρίτσης (75’ Μπουρνάκης), Δ. Φώτου (72’ Τσιάτας), Τσακίρης.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Ε. Βουραζέρης, Κ. Καραπλιάγκος (55’ Γουτούλης), Ν. Βουραζέρης, Πρασσάς, Ιωάννου, Κουρούμαλος, Καραμανλής, Καπούλας, Βαλωτής, Γκαραλιάκος, Τσουκάλης (79’ Ντάφος).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου