ΤΟΠΙΚΟ

Με ανατροπή στο Βελεστίνο ο Διαγόρας κέρδισε 2-1 την Ακρόπολη

με-ανατροπή-στο-βελεστίνο-ο-διαγόρας-κ-24482

Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι με καλό ρυθμό και ευκαιρίες εκατέρωθεν ο Διαγόρας αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατόρθωσε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από το Βελεστίνο επικρατώντας με 1-2 της τυπικά γηπεδούχου, Ακρόπολης. Οι Σεσκλιώτες πήραν κεφάλι στο σκορ χάρις σε τέρμα του Πασσιά από το 20’ με τον παίκτη τον γηπεδούχων ύστερα από σέντρα του Κόκκα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Βουραζέρη με πλασέ. Μετά το γκολ οι γηπεδούχοι απείλησαν και για ένα δεύτερο τέρμα με τους Κόκκα, Αξιώτη, Παγώνη να μην μπορούν να βρουν δίχτυα. Μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού ο Διαγόρας ισορρόπησε τον ρυθμό του παιχνιδιού και με πρωταγωνιστή τον Πάσχο, ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα, αρχικά στο 65’ με πλασέ εντός περιοχής από σέντρα του Κανναβού και στο 89’ κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Κ. Καραπλιάγκου και έτσι η ομάδα του Στεφανοβικείου έφτασε στην νίκη.

ΑΚΡΟΠΟΛΗ-ΔΙΑΓΟΡΑΣ 1-2

Σκόρερ: (20’ Πασσιάς – 65’, 89’ Πάσχος)

ΑΚΡΟΠΟΛΗ (Ακτσιαλής): Σταμέλος, Παπαεμμανουηλίδης, Πασσιάς, Κ. Κολυμήτρας, Τ. Κολυμήτρας, Τσιαντής, Χάνος, Μαυρίδης, Αξιώτης, Παγώνης, Κόκκας (70’ Μιχολίτσης).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Καλογήρου): Β. Βουραζέρης, Φαράντος, Ν. Βουραζέρης, Πρασσάς, Δημητριάδης, Σπ. Καραπλιάγκος, Καραμανλής, Τρελόπουλος (46’ Γάρος), Πάσχος, Γουτούλης, Κανναβός (75’ Κ. Καραπλιάγκος).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου