ΤΟΠΙΚΑ

Οπωσδήποτε ΝΙΚΗ στο Πανθεσσαλικό

οπωσδήποτε-νικη-στο-πανθεσσαλικό-851206

Επειτα από πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη, η κατάκτηση των τριών βαθμών φαντάζει αναγκαία για τους κυανόλευκους στο σημερινό παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό. Η Νίκη υποδέχεται στις 4.30 μ.μ. τον Θερμαϊκό για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και θέλει επιστροφή στα «τρίποντα» για να βελτιώσει την θέση της στην κατάταξη και να αρχίσει να καταγράφει ξανά ανοδική πορεία στον βαθμολογικό πίνακα.
Ελπίδες για την δεύτερη θέση μπορεί να μην υπάρχουν πλέον, αλλά με κίνητρο να αποδείξουν ότι ακόμη και με τόσα προβλήματα δεν είναι αδιάφοροι και να σταματήσουν την κριτική που ξεκίνησε από κάποια άσχημα αποτελέσματα, οι παίκτες του Νίκου Κουρμπανά δηλώνουν αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για τη νίκη, απέναντι σε ένα συγκρότημα που έρχεται στον Βόλο για να παίξει ίσως και τις τελευταίες του πιθανότητες για την άνοδο. Το συγκρότημα της Ν. Ιωνίας επανέκαμψε στα Γιαννιτσά, πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση και παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά δεν μπόρεσε να επιστρέψει στις νίκες, κάτι το οποίο θέλει οπωσδήποτε να πετύχει σήμερα.
Στον αγωνιστικό τομέα, με το Νίκο Κουρμπανά να μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε τα ηνία, η ενδεκάδα αποτελεί «γρίφο» για δυνατούς λύτες, όπως άλλωστε και το σύστημα με το οποίο αναμένεται να παραταχθεί η κυανόλευκη ομάδα. Ο Κορίνθιος τεχνικός ενδέχεται να προτιμήσει το 4-4-2, σύστημα το οποίο χρησιμοποίησε στα Γιαννιτσά στο δεύτερο ημίχρονο. Στην ενδεκάδα αναμένεται να επιστρέψει ο Κουτσογιάννης, που το πιο πιθανό είναι να αγωνιστεί στα χαφ. Εκτός αν προτιμηθεί για δεξί μπακ και τοποθετηθεί στο κέντρο ο νεαρός Χασάνογλου. Ενα πιθανό σχήμα για τη Νίκη, είναι με τον Ανδριόπουλο κάτω από τα δοκάρια, τους Χασάνογλου και Χρέντσαρ στη δεξιά και αριστερή πλευρά της άμυνας αντίστοιχα και τους Μπουτογιάννη και Σάμπλιακ στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στην μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Λάππας, Χατζηπαντελίδης, Κουτελιέρης και Κουτσογιάννης και στην επίθεση οι Ντούλας και Ντελμεκούρας. Μια θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν με λιγότερες πιθανότητες και οι Μητράκας και Καλαμπάκας.
Οι 21 παίκτες που επέλεξε για την αποστολή ο Νίκος Κουρμπανάς είναι οι: Ανδριόπουλος, Καντιμοίρης, Χρέντσαρ, Κουτσογιάννης, Μπουτογιάννης, Σάμπλιακ, Χασάνογλου, Κουτελιέρης, Χατζηπαντελίδης, Καλαμπάκας, Λάππας, Ντελμεκούρας, Ντούλας, Μακράκης, Μπρέγκου, Βούλγαρης, Κωστής, Στούμπος, Μητράκας, Γιαννουλίδης και Λάνγκερ.
Ο διαιτητής από το Κιλκίς, Ε. Σκούπρας είναι ο άρχοντας της σημερινής αναμέτρησης μεταξύ της Νίκης και του Θερμαϊκού. Βοηθοί του είναι οι Τ. Ναλμπάντης και Ν. Τσαμπαζάκης και τέταρτος ο Γ. Κάντζος, όλοι τους από τον ίδιο σύνδεσμο.

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ – 22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Γήπεδο: Πανθεσσαλικό
Ωρα: 4.30 μ.μ.
Διαιτητής: Σκούπρας (Κιλκίς)
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ
29. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ 20. ΧΑΤΖΗΜΗΝΑΣ
33. ΧΡΕΝΤΣΑΡ 26. ΠΑΠΑΖΟΥΔΗΣ
6. ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ 32. ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ
4. ΜΠΟΥΤΟΓΙΑΝΝΗΣ 33. ΓΙΑΝΝΙΔΗΣ
3. ΣΑΜΠΛΙΑΚ 71. ΤΣΕΤΙΡΟΚΛΗΣ
17. ΧΑΣΑΝΟΓΛΟΥ 21. ΓΕΡΑΓΩΤΗΣ
19. ΚΟΥΤΕΛΙΕΡΗΣ 22. ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΣ
8.ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ28. ΜΕΡΕΣΙΩΤΗΣ
14. ΛΑΠΠΑΣ 31. ΖΑΒΑΝΤΙΑΣ
99. ΝΤΟΥΛΑΣ 45. ΜΠΙΛΙΛΗΣ
77. ΝΤΕΛΜΕΚΟΥΡΑΣ 11. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Προπονητές:
Ν. ΚΟΥΡΜΠΑΝΑΣ Α. ΒΟΣΝΙΑΔΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου