ΤΟΠΙΚΑ

Με μόλις 35 ευρώ κέρδισε 175.000

με-μόλις-35-ευρώ-κέρδισε-175-000-851206

«Χαμογέλασε» η τύχη στον μεγάλο υπερτυχερό που κέρδισε χθες το μεσημέρι 175.000 ευρώ με μόλις 35 στο γνωστό ηλεκτρονικό παιχνίδι του ΟΠΑΠ “ΚΙΝΟ”. Ο 40χρονος δεν πίστευε στα μάτια του, όταν μετά από πέντε λεπτά που έγινε η κλήρωση κατάλαβε ότι κέρδισε ένα τόσο μεγάλο χρηματικό ποσό.
Σύμφωνα με τον κ. Σωτήρη Παλικαρίδη, ιδιοκτήτη του πρακτορείου του ΟΠΑΠ, στο οποίο ο 40χρονος κέρδισε τα χρήματα, ο μεγάλος τυχερός δεν έπαιξε για παραπάνω από μισή ώρα. Γύρω στη 1.00 μ.μ. η τύχη τάχθηκε με το μέρος του και του πρόσφερε γρήγορα και εύκολα το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 175.000 ευρώ.
Ωστόσο στη συγκεκριμένη περίπτωση, όπως μας είπε ο κ. Παλικαρίδης, δεν ισχύει “η τύχη του πρωτάρη”, καθώς ο εν λόγω τυχερός είχε κερδίσει και στο παρελθόν στο ΚΙΝΟ άλλες δύο φορές μικρότερα ποσά. “Ήταν χαρούμενος πολύ, αλλά παρέμενε ψύχραιμος και όπως μας εξομολογήθηκε είναι η τρίτη φορά που κερδίζει στο συγκεκριμένο παιχνίδι”, τονίζει ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου.
Οπως είπε σε δηλώσεις του στον Ταχυδρόμο ο κ. Παλικαρίδης, “το ΚΙΝΟ είναι το πρώτο παιχνίδι σε ζήτηση στα πρακτορεία. Το στοίχημα, παρά τα όσα νομίζουν όλοι, έρχεται δεύτερο. Αυτό συμβαίνει γιατί είναι ένα παιχνίδι το οποίο κρατάει τον κόσμο στα πρακτορεία σε εγρήγορση, αφού γίνεται κλήρωση κάθε πέντε λεπτά”. Μέχρι να τελειώσουν όλες οι κληρώσεις του ΚΙΝΟ, στα πρακτορεία βρίσκονται μπροστά από το μόνιτορ συνεχώς περίπου δέκα άτομα, στη πλειοψηφία τους άντρες. “Το ενδιαφέρον των γυναικών δεν είναι τόσο αυξημένο για τον “τζόγο”, σε αντίθεση με τους άντρες οι οποίοι έχουν σε μεγάλο βαθμό το μικρόβιο του τζόγου μέσα τους”, δηλώνει ο κ. Παλικαρίδης.
Το ΚΙΝΟ είναι ένα παιχνίδι το οποίο αποτελείται από 12 κατηγορίες. Ο κάθε παίκτης αποφασίζει σε πια κατηγορία θέλει να παίξει. Ο μεγάλος υπερτυχερός επέλεξε τη κατηγορία επτά επί επτά. Στην συγκεκριμένη κατηγορία, αν ο παίκτης πιάσει όλους τους αριθμούς, το ποσό που στοιχημάτισε πολλαπλασιάζετε επί 5.000 φορές. Πρόκειται για μια πολύ απλή διαδικασία. Στο μόνιτορ εμφανίζονται αριθμοί και ο παίκτης συμπληρώνει αριθμούς στο δελτίο, ανάλογα την κατηγορία που έχει επιλέξει. Γίνεται κλήρωση κάθε πέντε λεπτά και συνεχώς μετά γίνονται καινούργιες κληρώσεις. “Είναι ένα πάρα πολύ εύκολο και διασκεδαστικό παιχνίδι, καθώς κάθε φορά επιλέγεις κάποιους αριθμούς και απλά περιμένεις την κλήρωση για να δεις αν κέρδισες. Είναι απλά θέμα τύχης και έμπνευσης και όχι μελέτης και γνώσεων, όπως το στοίχημα που το έχουν αναγάγει σε επιστήμη”, τονίζει οκ. Παλικαρίδης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου