ΤΟΠΙΚΑ

Αισιοδοξία και αποφασιστικότητα ενόψει Θερμαϊκού

αισιοδοξία-και-αποφασιστικότητα-ενό-851206

Στη Ν. Ιωνία θεωρούν ότι με εμφάνιση
ανάλογη του ματς στα Γιαννιτσά θα
πανηγυρίσουν τους τρεις βαθμούς
την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό

Με προπόνηση στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία της Νίκης για το κυριακάτικο εντός έδρας ματς με τον Θερμαϊκό για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Στις τάξεις του κυανόλευκου συγκροτήματος επικρατεί αισιοδοξία και αποφασιστικότητα για τους τρεις βαθμούς, ενώ οι χθεσινές πληρωμές έναντι των οφειλομένων ήρθαν να ανεβάσουν ακόμη περισσότερο το ηθικό των ποδοσφαιριστών.
Στη Ν. Ιωνία θεωρούν ότι η ομάδα θα συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και δείχνοντας το καλό της πρόσωπο, όπως και στα Γιαννιτσά, θα μπορέσει να κατακτήσει το επιθυμητό αποτέλεσμα και να επιστρέψει στις νίκες. Αυτή την στιγμή άπαντες συγκεντρώνονται στην αναμέτρηση της Κυριακής με το συγκρότημα της Θέρμης, ωστόσο βασική τους επιδίωξη είναι να κάνουν το δύο στα δύο και να κατακτήσουν το απόλυτο στα ματς έδρας που ακολουθούν στο Πανθεσσαλικό.
«Στα Γιαννιτσά πιστεύω ότι μπορούσαμε να κάνουμε το διπλό βάσει εμφάνισης, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ακόμη και ο βαθμός της ισοπαλίας όμως ήταν σημαντικός. Εχουμε μπροστά μας δυο εντός έδρας ματς, με Θερμαϊκό και Αναγέννηση Αρτας, στα οποία θέλουμε να πετύχουμε το απόλυτο. Βέβαια οι ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε δεν είναι εύκολες, αλλά στόχος μας είναι οι νίκες. Σε όλα τα ματς παλεύουμε για τη νίκη και το ίδιο θα κάνουμε και σε αυτά», δηλώνει ο Κώστας Ανδριόπουλος, που ταυτόχρονα καλεί τον κόσμο να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας: «Εχω ξαναπεί ότι ο κόσμος, ακόμη και με αυτά τα προβλήματα που υπάρχουν, θα πρέπει να έρθει στο γήπεδο και να μας στηρίξει. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς, να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε, παρόλα τα προβλήματα, να φέρουμε τη Νίκη όσο πιο ψηλά γίνεται στην συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής».
Ενόψει της αναμέτρησης με τον Θερμαϊκό στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της τρίτης κατηγορίας, το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Νίκος Κουρμπανάς είναι αυτό του Νίκου Ντούλα, που νιώθει ενοχλήσεις στο τένοντα. Οσο οι μέρες περνούν, τόσο λιγοστεύουν οι πιθανότητες ο νεαρός επιθετικός να βρίσκεται στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Αντίθετα ο Νίκος Βούλγαρης που ταλαιπωρούνταν από τραυματισμό, προπονήθηκε κανονικά χθες και είναι έτοιμος για την κυριακάτικη αναμέτρηση.

Συλλαλητήριο οι οργανωμένοι
Συνεχίζοντας να εκφράζουν την επιθυμία τους για αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Νίκης βρήκαν ακόμη ένα τρόπο να διαμαρτυρηθούν… Συγκεκριμένα την Τετάρτη 16 Απριλίου διοργανώνουν συλλαλητήριο στην πλατεία Δημαρχείου. Μάλιστα έχουν αναρτήσει σχετικά πανό σε κεντρικά σημεία της Ν. Ιωνίας, με τα οποία καλούν τον κόσμο να βρεθεί στην συγκέντρωση.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου