ΤΟΠΙΚΑ

Χωρίς Μακρή ο Εθν. Ολυμπιακός στην Καβάλα

χωρίς-μακρή-ο-εθν-ολυμπιακός-στην-καβά-851206

Για την Κυριακάτικη αναμέτρηση στην Καβάλα προετοιμάζεται ο Εθνικός Ολυμπιακός Βόλου. Ο Κώστας Σταματίου έχει προβλήματα να αντιμετωπίσει, αλλά το σημαντικότερο είναι το πώς θα εμφανιστεί η ομάδα του μετά από ένα περίπου μήνα, μακριά από τις επίσημες αναμετρήσεις.

Καλύτερα ο Τσατσαλίδης πάλι πρόβλημα με Μακρή
Δύο παίκτες στους οποίους στηρίζονται πολλά στον φετινό Εθνικό Ολυμπιακό είναι οι Γιώργος
Τσατσαλίδης και Γιώργος Μακρής. Οι δυο τους τις τελευταίες εβδομάδες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και από την Τρίτη έχουν ξεκινήσει και πάλι προπονήσεις σε εντατικότερους ρυθμούς. Χθες οι ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν το πρωί με τον Τσατσαλίδη να μην έχει πρόβλημα. Όμως ο Μακρής αισθάνθηκε και πάλι ενοχλήσεις, οπότε φαίνεται να χάνει την μάχη της Καβάλας, ώστε να προστατευθεί παράλληλα. Για την 22η αγωνιστική εκτός μάχης θα είναι σίγουρα ο Παπαγιαννόπουλος. Την τελευταία φορά που ο Εθνικός Ολυμπιακός βρέθηκε στο γήπεδο για επίσημη αναμέτρηση, ήταν στις 13 Μαρτίου, όταν και οι ερυθρόλευκοι επικρατούσαν της Αναγέννησης Άρτας με 4-1. Από τότε μέχρι και την Κυριακή οπότε και η ομάδα του Βόλου θα ξαναπατήσει γήπεδο θα περάσουν 24 ημέρες με το ερωτηματικό να παραμένει. Για το σε ποια κατάσταση δηλαδή θα βρεθούν οι παίκτες του Κώστα Σταματίου και ποιο θα είναι το πρόσωπο, το οποίο θα παρουσιάσουν. Για δύο συνεχόμενες αγωνιστικές ο σύλλογος του Βόλου δεν αγωνίστηκε, καθώς για την 20η αγωνιστική η ομάδα είχε ρεπό, ενώ για την αμέσως επόμενη που ήταν και η 21η αντίπαλος ήταν η Δράμα, η οποία όμως έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα λόγω οικονομικών χρεών έτσι η νίκη ήρθε στα χαρτιά. Πλέον ο Εθνικός Ολυμπιακός καταλαμβάνει την 4η θέση, έχοντας 34 βαθμούς έναντι 35 που έχει η τρίτη της βαθμολογίας Αναγέννηση Καρδίτσας. Μπορεί η τρίτη θέση να χάθηκε μέσα σε αυτό το διάστημα, ωστόσο η διαφορά από τον δεύτερο ΠΑΟΝΕ έχει μειωθεί και αυξάνει τις ελπίδες για κατάληψη της δεύτερης θέσης.

Στην επιστροφή ο Καραναστάσης;
Ξένο σώμα αποτελούσε τον τελευταίο καιρό για την ομάδα του Εθνικού Ολυμπιακού ο Πέτρος Καραναστάσης. Ο 31χρονος τερματοφύλακας με δηλώσεις στην εφημερίδα “ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ” είχε τονίσει πως επιθυμεί ακόμα να επιστρέψει και πάλι στην ομάδα και να βοηθήσει με τη σειρά του.
Αυτό το σενάριο δεν φαντάζει απίθανο, καθώς ίσως από την ερχόμενη εβδομάδα ο πρώην γκολκίπερ της Προοδευτικής επιστρέψει στις προπονήσεις.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου