ΤΟΠΙΚΑ

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ: Νεκρός 25χρονος από ηρωίνη

ναρκωτικα-νεκρός-25χρονος-από-ηρωίνη-851206

Νεκρός βρέθηκε χθες το μεσημέρι 25χρονος κάτοικος Φυτόκου Νέας Ιωνίας, τη στιγμή που έκανε χρήση μαζί με 30χρονη φίλη του. Ο 25χρονος, που είχε πέσει στα δίχτυα του λευκού θανάτου από πολύ μικρή ηλικία, χθες στις 12 το μεσημέρι, ενώ βρισκόταν στην οικία του, έκανε χρήση μαζί με την 30χρονη. Αποτέλεσμα ήταν ο 25χρονος να χάσεις τις αισθήσεις του. Εντρομοι οι γονείς του 25χρονου που βρισκόταν στην οικία κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, χωρίς όμως οι διασώστες να μπορέσουν να τον επαναφέρουν, καθώς είχε αποβιώσει. Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου που έσπευσαν στον τόπο του συμβάντος, βρήκαν μία ποσότητα ηρωίνης σε νάιλον συσκευασία μικτού βάρους (3,4) γρ. μέρος μεγαλύτερης ποσότητας ηρωίνης, που όπως προέκυψε από την προανάκριση είχαν αγοράσει προχθές από τη Λάρισα αντί του χρηματικού ποσού των 150 ευρώ. Η ποσότητα ηρωίνης και τα σύνεργα χρήσης κατασχέθηκαν, ενώ η σωρός του νέου άνδρα μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για νεκροψία – νεκροτομή.
Η 30χρονη συνελήφθη και με την σχηματιζόμενη δικογραφία σε βάρος της αποστέλλεται αρμοδίως. Προανάκριση ενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών.
Σημειώνεται ότι για το 2008 είναι ο πρώτος θάνατος από ναρκωτικά, ενώ το 2007 καταγράφονται πέντε θάνατοι.

Συλλήψεις
Στο μεταξύ χθες το μεσημέρι συνελήφθη από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου 65χρονος συνταξιούχος από τη Νέα Ιωνία, καθώς μετά από νομότυπη κατ΄ οίκον έρευνα, βρέθηκε να κατέχει δύο ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 40,9 και 7,5 γρ. αντίστοιχα.
Επίσης χθες στις 12 το μεσημέρι συνελήφθη 38χρονος έμπορος, κάτοικος Βόλου, καθώς μετά από αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε να κατέχει μία ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 4,4 γρ.
Και οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα Υπηρεσίας, ενώ οι ποσότητες ναρκωτικών κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου