ΤΟΠΙΚΑ

Ο Γεωργατζιάς έκλεισε την πόρτα της εξόδου στον Εθνικό Ολυμπιακό

ο-γεωργατζιάς-έκλεισε-την-πόρτα-της-εξ-851206

Για την κυριακάτικη αναμέτρηση στη Λαμία προετοιμάζονται τις τελευταίες ημέρες στο στρατόπεδο του Εθνικού Ολυμπιακού, με το κλίμα στις ερυθρόλευκες τάξεις να είναι, αν μη τι άλλο, κλίμα ευφορίας. Οι τρεις τελευταίες νίκες στο πρωτάθλημα έχουν δώσει στους παίκτες του Κώστα Σταματίου και του Αντώνη Μάνδαλου μια νέα ψυχολογία, που όμοιά της δεν υπήρξε τουλάχιστον στο μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν. Το τεχνικό τιμ σε αγαστή συνεργασία πάντα με την διοίκηση του ΤΑΠ προχώρησε στο ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ αλλά και σε σημαντικές προσθήκες. Ο χρόνος θα δείξει αν οι επιλογές αυτές ήταν οι σωστές, ώστε ο μακροπρόθεσμος στόχος που είναι η άνοδος στη Β Εθνική επιβεβαιωθεί.
Επόμενος σταθμός-πρόκληση για τη βολιώτικη ομάδα θα είναι το σύνολο της Λαμίας, κόντρα στην οποία οι ερυθρόλευκοι θέλουν να διευρύνουν το σερί τους μέσα στο 2008. Ενα σερί που τους φέρνει κοντά στην δυο πρώτες θέσεις. Τους ερυθρόλευκους περιμένει για την επόμενη αγωνιστική ντέρμπι απέναντι στην Αναγέννηση στην Καρδίτσα, που καταδιώκει τους Βολιώτες στον βαθμολογικό πίνακα. Ως τότε όμως προέχει ο αγώνας της Κυριακής με την Λαμία, κόντρα στην οποία επιστρέφουν οι Μητσόπουλος και Ευθυμιάδης που εξέτισαν την ποινή της μίας αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕ Γιάννενα. Απών θα είναι ο Παναγιώτης Κυπαρίσσης, που τρέχει να προλάβει τον αγώνα της επόμενης εβδομάδας καθώς είχε μείνει πίσω από φυσική κατάσταση. Εκτός από τον αγώνα της Λαμίας θα μείνει και ο Μιχάλης Φλώρος που ταλαιπωρήθηκε από τον τραυματισμό στον αστράγαλο.
Στην διάθεση του τεχνικού τιμ επιστρέφει και ο Κώστας Ζαφείρης, που ήταν τραυματίας διεκδικώντας πλέον θέση στην 11άδα αντί του Καραναστάση. Τέλος, όπως αναμενόταν, χθες λύθηκε και η συνεργασία του ερυθρόλευκου ΤΑΠ με τον Κώστα Γεωργατζιά, που συζητά με Λαμία και Αναγέννηση Καρδίτσας. Ο Γεωργατζιάς είναι ο τελευταίος ποδοσφαιριστής που κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου αποχωρεί από την ομάδα του Βόλου, κλείνοντας στην ουσία την πόρτα της εξόδου από την οποία πέρασαν και οι: Θανάσης Σκρέκας, Κώστας Κοταρέλας, Παναγιώτης Κόκκας, Γιώργος Νασιόπουλος και Νίκος Σαρηγιανίδης. Τις θέσεις τους αντίστοιχα έλαβαν οι: Μιχάλης Φλώρος, Λευτέρης Τέας, Γιώργος Μπιμπής, Παναγιώτης Κυπαρίσσης, Κώστας Παπαδάτος, Αποστόλης Πολύζος και Ιορδάνης Πεχλιβανίδης.

Εκδρομή στην Λαμία από τον ΣΦΕΟΒ
Εκδρομή στην Λαμία διοργανώνει ο ΣΦΕΟΒ: “Για το κυριακάτικο παιχνίδι στη Λαμία διοργανώνουμε εκδρομή με τιμή συμμετοχής 10 ευρώ το άτομο και καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας να ανταποκριθούν στο κάλεσμα, ώστε να βοηθήσουμε τους παίκτες να φτάσουν σε μία ακόμη νίκη. Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6932714178, 6947155003.”

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου