ΤΟΠΙΚΑ

11o Επιχειρηματικό Πανόραμα στη Μαγνησία

11o-επιχειρηματικό-πανόραμα-στη-μαγνησί-790398

Από τις 18 ως τις 26 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί φέτος το Επιχειρηματικό Πανόραμα Μαγνησίας, στο Εκθεσιακό Κέντρο του Βόλου, στο Πεδίον του Άρεως.

Πρόκειται για την 11η χρονιά της διοργάνωσης, που υλοποιείται από το Επιμελητήριο Μαγνησίας και την Εταιρεία Ανάπτυξης Επιμελητηρίου Μαγνησίας (Ε.Α.Ε.Μ). Σύμφωνα με τους διοργανωτές, για πρώτη φορά φέτος θα υπάρχει η δυνατότητα για BusinesstoBusiness (B2B) συνεργασίες, σε συγκεκριμένες μέρες και ώρες. Τιμώμενος κλάδος στο φετινό «Πανόραμα» είναι ο κλάδος τροφίμων-ποτών.

Οι διοργανωτές επισημαίνουν ότι προχωρούν στη διοργάνωση της πανελλήνιας γενικής έκθεσης «Μαγνησία 2013- 11ο Επιχειρηματικό Πανόραμα», παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κόσμος της χώρας, με στόχο να δοθεί ελπίδα, κίνητρο και ώθηση στις επιχειρήσεις, να προβάλλουν και να αναδείξουν τις δραστηριότητες, τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Η Πανελλήνια Γενική Έκθεση «Μαγνησία 2013 – Επιχειρηματικό Πανόραμα» αποτελεί μια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις του επιχειρηματικού κόσμου της Θεσσαλίας και γενικότερα της κεντρικής Ελλάδας.

Όπως επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, Αριστοτέλης Μπασδάνης «η απάντησή μας στην οικονομική κρίση είναι η ανάπτυξη και αυτή επιτυγχάνεται μόνο μέσω των δράσεων εξωστρέφειας.

Αντιπαλεύοντας, λοιπόν, την ύφεση προχωράμε στη διοργάνωση του 11ου Επιχειρηματικού Πανοράματος και προσδοκούμε πως η προσπάθεια αυτή θα υποστηριχθεί σθεναρά από τον επιχειρηματικό κόσμο, όχι μόνον της Θεσσαλίας, της Κεντρικής Ελλάδας αλλά και της χώρας γενικότερα, με την συμμετοχή τους στην Πανελλήνια Γενική Έκθεση. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε την αρχή για την άνοδο της επιχειρηματικότητας».

Το «Επιχειρηματικό Πανόραμα Μαγνησίας» έχει εδραιωθεί στον εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο, σαν τόπος συνάντησης όλων των εκπροσώπων των κλάδων, του πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα, των υπηρεσιών φορέων, επιχειρηματιών, εμπόρων και καταναλωτικού κοινού, καθώς συγκεντρώνει πανελλήνιο ενδιαφέρον.

Στη φετινή διοργάνωση, τιμώμενος κλάδος είναι αυτός των Τροφίμων και των Ποτών, με ιδιαίτερη βαρύτητα στην προβολή των τοπικών προϊόντων της κάθε περιοχής. Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν παράλληλες δράσεις σχετικές με την γαστρονομία, την τοπική κουζίνα και τα τοπικά προϊόντα της περιοχής των Εκθετών.

Μάλιστα, φέτος για πρώτη φορά θα υπάρξει και προγραμματισμένη ημέρα για αγοραστές και σύναψη εμπορικών συμφωνιών όσων το επιθυμούν, εκτός του ωραρίου λειτουργίας για το ευρύ κοινό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου