ΤΟΠΙΚΑ

«Η Γαλλίδα δασκάλα» θα γυριστεί στο Βόλο

η-γαλλίδα-δασκάλα-θα-γυριστεί-στο-βό-790991

Στην ευρύτερη περιοχή του Πηλίου καθώς επίσης και στην πόλη του Βόλου, θα πραγματοποιηθούν τον Ιούνιο και τον Ιούλιο του 2013 τα γυρίσματα της ταινίας «Η Γαλλίδα δασκάλα» σε σενάριο Ντίνου Γιώτη και σκηνοθεσία του Νίκου Σούλη.

Η ταινία αποτελεί παραγωγή της ΜΙΤΤΟΣ Α.Ε. και της ΕΡΤ, οι οποίες απευθύνθηκαν στο Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Βόλου, προκειμένου να πραγματοποιηθεί συνεργασία και να αξιοποιηθεί το τοπικό καλλιτεχνικό δυναμικό στα γυρίσματα της ταινίας.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο της Παλαιάς Ηλεκτρικής ανοιχτό casting για τους ηθοποιούς που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Μαγνησίας. Το casting θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24 και την Πέμπτη 25 Απριλίου από τις 13.00 έως τις 17.00.

Σύμφωνα με επιστολή προς το ΔΗΠΕΘΕ Βόλου από το βοηθό σκηνοθέτη της παραγωγής, στο συγκεκριμένο casting αναζητούνται : Αγόρια ηλικίας 11 – 14 ετών για πρωταγωνιστικούς ρόλους, άντρες ηλικίας 30 – 60 ετών για Β’ και Γ’ ρόλους, καθώς επίσης γυναίκες και άντρες κάθε ηλικίας για βοηθητικούς ρόλους.

Στο casting μπορούν να συμμετάσχουν επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες ηθοποιοί από το Βόλο και την ευρύτερη περιοχή.

Για δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κ. Χαράλαμπο Παυλίδη τη Δευτέρα 22 Απριλίου, από τις 3 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, στο τηλέφωνο : 6944 673369.

Την Τρίτη 25 Απριλίου οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν τηλεφωνικά από το ΔΗΠΕΘΕ Βόλου για την ημέρα και ώρα που θα προσέλθουν στο Θέατρο της Παλαιάς Ηλεκτρικής για την ακρόαση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου